БиблиотекаMachTech 2021

Вентех представя най-новите си продукти и разработки на Вода София 2018

27.03.2018 г.3 мин.

Българската компания Вентех, специализирана в инженеринг и дистрибуция на оборудване за ВиК системи, дезинфекция на води и други технически решения с приложение в сектора, е сред участниците в откритото днес в Интер Експо Център – София дванадесето издание на специализираното изложение Вода София, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „До 29 март включително, ще очакваме нашите клиенти и партньори в зала 1, щанд А9а, за да им покажем най-новите ни предложения и разработки“, заявиха от фирмата.Сред основните акценти на щанда на компанията ще бъде комплектът за определяне на остатъчен хлор, който може да се свърже към SCADA система. „Този продукт е плод на съвместната ни работа с наши партньори от Европейския съюз, като целта ни бе наред с безкомпромисното качество да постигнем и достъпна цена“, коментираха от Вентех. „Този продукт е предназначен за непрекъснато измерване съдържанието на остатъчния активен хлор във водата. Предвидена е възможност генерираният сигнал да се включи към съществуваща SCADA система. Използването му в критични точки може да помогне на ВиК операторите да разширят възможностите си за непрекъснато наблюдение в реално време на качествените показатели на подаваната питейна вода“, допълниха от фирмата.По време на Вода София посетителите на щанда на Вентех ще могат да се запознаят и с богатото продуктово портфолио на компанията, включващо разнообразни висококачествени продукти с приложение във ВиК сектора, сред които центробежни, мембранни, варелни и дозиращи помпи, хлор-газ дозиращи инсталации за дезинфекция на питейни или отпадъчни води, уреди за измерване концентрацията на хлор-газ във въздуха и на остатъчен хлор във водите и др.


Вентех е българско дружество, развиващо дейност в областта на дистрибуцията на оборудване за индустриално приложение, както и инженеринг на дезинфектиращи инсталации. Компанията предлага на пазара у нас техниката и техническите изделия на водещи европейски производители, а също така извършва инженеринг в сферата на дезинфекцията на пречиствателните станции за питейни и отпадъчни води, в т.ч. консултации, проектиране, доставка и пуск на дезинфекциращи системи.


Повече информация за Вентех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Вентех

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вентех ЕООД
http://www.ventech.bg/

Още от нашите библиотеки

Библиотека

Роботи

Библиотека

Пречистване на питейни води

Библиотека

Термопомпени системи

Библиотека

Ключове и контакти

Библиотека

Сигурност в сградите

Библиотека

Хранително-вкусова промишленост

Библиотека

MachTech 2021

Библиотека

WaterTech 2019

Библиотека

Панаир 2019