Печат на сумарни етикети по GS1 в три лесни стъпки с помощта на Бетелгиус

10.10.2020 г.3 мин.

За да улесни фирмите при изготвянето на етикети за логистични единици, фирма Бетелгиус, водещ доставчик на маркиращо оборудване на българския пазар, разработи софтуер за създаване на сумарни етикети за кашони, отговарящи на GS1 стандартите. „Това е едно гъвкаво и изключително лесно за работа бюджетно решение. Софтуерът сканира работната смяна и продуктовия етикет и комуникира двупосочно с базата данни на съответното производствено предприятие. Това означава, че извлича информация от нея и връща нова обратно“, коментираха за Инженер.bg от Бетелгиус.

Как работи софтуерът? 

Софтуерът събира информация от сканирания продуктов етикет, след което от базата данни се извличат променливите полета (име на продукт, бройки и единично тегло на продукта). Общото тегло на продуктите в кашона се изчислява автоматично.

При сигнал от оператора се отпечатва сумарен етикет за кашона. След отпечатването му, принтерът връща към базата данни информация за произведените артикули. 

„Ние от Бетелгиус се грижим усърдно за своите клиенти, като се стремим да им предоставяме не само качествени продукти и услуги, но и висока добавена стойност. Ако имате мастиленоструен принтер Linx от серията 8900 и искате да знаете как да го настроите, как да промиете печатащата глава и как да го обслужите, за да ви улесним, създадохме секция с обучителни видеа. С тях ще Ви запознаем с основните функции и начин на работа с тези модели“, поясниха от доказаната българска търговска и инженерингова компания.

Вижте видеата ТУК! 

Предимствата, които този софтуер предоставя, са: 

  • Без разходи за въвеждане на скъпоструващ софтуер;
  • Без разходи за обучение на персонал и специалисти по GS1;
  • Премахва необходимостта да познавате в детайли изискванията на GS1;
  • Атрибутите в етикета винаги са на едно и също място, което позволява на оператора да се ориентира лесно;
  • Автоматично се създава GS1 баркод;
  • Има опция за отчет в реално време на готовата продукция;
  • Дизайнът на етикета се създава според изискванията на клиента.

Източник на снимковия материал: Бетелгиус

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/