Оптимизирайте опаковъчния процес с промоционални пакети и безплатна демонстрация на чембер машини Fromm от Бетелгиус

14.04.2021 г.4 мин.

Използването на чембер лента е един от най-популярните методи за опаковане и транспортиране на продукти. Чембер машините се използват както за опаковане на индивидуални пакети като кутии, кашони, палети, плочи, бали, тръби, дървен материал и др., така и за палетизиране на товари. А фирма Бетелгиус може да предложи висококачествени решения за оптимизиране на опаковъчния процес. Тя е официален представител за България на швейцарска компания Fromm и като част от новата си инициатива „Ефективни заедно!“, е подготвила специално предложение. „Целта е клиентите ни да получат най-ефективното решение при най-ниски общи разходи. По тази причина избрахме да предложим атрактивни оферти за чембер машини на Fromm, тъй като от опит знаем, че те притежават швейцарско качество на достъпна цена“, споделиха за Инженер.bg от Бетелгиус.

В продуктовата листа на Бетелгиус са включени повече от 40 базови модела ръчни, електрически и пневматични връзващи инструменти за пластмасова и метална лента, полуавтоматични и автоматични настолни машини за полипропиленова лента, висококачествени лентоподаващи системи и напълно автоматични машини. 

При закупуване на налични модели на склад от серията Dynamic 2100 клиентите на компанията ще получат батерия и зарядно като подарък. А за чембер инструментите от новата S серия на Fromm (328-S и 329-S), Бетелгиус предоставя 10% отстъпка от цената. И това не е всичко! За да се убедят клиентите нагледно в предимствата на предлаганите чембер машини, могат да заявят безплатна демонстрация от представител на Бетелгиус. 

Fromm Dynamic 2100 е един от най-продаваните от нас чембер инструменти поради отличното си съотношение „качество-цена“. С него се работи до 5 пъти по-бързо, отколкото с ръчен инструмент. Лек и удобен е за работа и може да се държи само с една ръка. Използва се за различни товари, кашони, стоки върху палети, сандъци, паркети, бетонови блокчета и плочки, палети с тухли, дървен материал, камък и др.“, поясниха от Бетелгиус. 

„Най-новото попълнение към продуктовата ни листа са електрическите модели от серията S на Fromm. Те работят с полиестерна и полипропиленова лента. Подходящи са както за малки производства, така и за индустриални решения и складови дейности. Тяхната опростеност и здравина ги прави незаменим помощник при опаковането на продукти“, допълниха българските специалисти.

Сред предимствата на новата S серия чембер инструменти (328-S и 329-S) са: 

  • Мултифункционален 3 в 1 инструмент, с който се превключва между ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режим на работа с едно докосване на екрана; 
  • Много здрав цветен сензорен екран и същевременно достатъчно чувствителен на допир, за да могат операторите да работят с всякакъв вид предпазни ръкавици; 
  • 10 стандартни конфигурации на чембер ленти и възможност за запазване на персонализирани настройки с натискане на един бутон; 
  • Възможност за заключване на настройките чрез въвеждане на ПИН код, за да не бъдат неволно променени. 

Повече информация за промоционалните предложения бихте могли да получите от консултантите на Бетелгиус на тел: 02/809 01 21, 0896 689 977, 0895 443 899, 0898 440 207, на е-mail: sales@betelgeus.com или на страницата на компанията. 

Източник на снимковия материал: Бетелгиус

Тагове: Fromm, Бетелгиус, опаковане

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/