Монтюпе ще търси истинските „двигатели“ на автомобилната индустрия в лицето на студентите по време на „Дни на кариерата“

17.10.2018 г.4 мин.


Ауди, Порше, Рено, Форд, Волво, БМВ – цилиндровите глави и носачите за тях се произвеждат на едно и също място – в завода на Монтюпе в Русе! Ако и вие искате да участвате в производството на най-популярните и утвърдени марки автомобили, не пропускайте да проверите какви възможности за работа, стаж и кариерно развитие предлага русенската компания. Можете да се срещнете с нейни представители по време на „Дни на кариерата“ на 23 и 24 октомври т.г. в Технически университет – София.


Предприятието е част от френската индустриална група Montupet и от стъпването си у нас през 2008 г. е дало начало и шанс за професионална реализация на не един млад, трудолюбив и амбициозен инженер.


Един от нестандартните примери е Ана Гончарова, която започва работа във фирмата преди 10 години като българо-френски преводач, а днес е заместник-управител на един от производствените отдели в завода. „Поисках да бъда прехвърлена в продукцията. Ръководството реши да ме повиши като супервайзор на един от отделите. Първите 3 месеца бях машинен оператор“, разказа тя.


„Екипът, в който работя, се състои от 120 оператора и 8 ръководители и инженери по качеството. Разчитам предимно на комуникацията с операторите, защото те са хората с най-голям опит, които работят в производството. За мен комуникацията е изключително важна“, посочи още тя и подчерта: „И не, не мисля, че да си млада жена е проблем в моята област на работа“.


„Своето място в Монтюпе може да намери всеки, в който гори истински инженерен огън. Според нас младите специалисти са истинският „двигател“ на динамично развиващата се автомобилна индустрия“, споделиха от компанията.


За да ви разкажат повече за възможностите, които можете да намерите в Монтюпе, специалисти от компанията ще ви очакват на територията на ТУ-София на 23 и 24 октомври. В рамките на тазгодишното си издание изложението за работодатели „Дни на кариерата“ отново ще бъде арена за срещи, разговори, дискусии и безкрайни възможности между студенти и утвърдени работодатели.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg