BHTC: „Правим всичко възможно служителите ни да се чувстват високо ценени и мотивирани“

27.04.2018 г.4 мин.

In Macedonian


Разширена стажантска програма представиха HR експертите на Бер-Хелла Термоконтрол по време на тазгодишното издание на кариерния форум „Стажове“, организиран от Технически университет – София. Дружеството е част от Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), немски производител и лидер в областта на електрониката за климатични автомобилни системи. „Българското подразделение се развива с бързи темпове. Ето защо каним всички млади специалисти с професионални интереси в нашата сфера на дейност да се включат в стажантските ни инициативи“, коментираха за Инженер.bg от BHTC.Във връзка с разширението на производствената си база Бер-Хелла Термоконтрол увеличи и броя на стажантските позиции, които през 2018 г. ще очакват млади, амбициозни специалисти във всички отдели на дружеството. Само в отдел „Механичен дизайн“ има четири групи експерти – машинни инженери, 3D дизайнери, оптици и специалисти по инженерен анализ. „Това е съвременно, модерно и изключително важно направление в дейността на BHTC. Младите попълнения в екипа ни могат да научат много, но и ние се учим от тях, както и от новите технологии. Тайната в успеха ни е, че не спираме да се развиваме“, подчертаха от компанията.


Освен стажантски позиции, от предприятието обявиха и постоянни свободни работни места за направление „Оптика“. „Правим сериозни инвестиции в подготовката на оптиците, тъй като те са важна част от екипа ни. Работата им е истинско предизвикателство – те съчетават механиката и електрониката в инженерната дейност“, поясниха от BHTC.


Стажът в компанията продължава между 3 и 6 месеца, като в зависимост от ролята и нуждите на конкретния студент се назначава ментор. Приемът на кандидатури е отворен постоянно!„Като сравнително млад екип, всички ние в Бер-Хелла Термоконтрол имаме нужда от постоянно повишаване на квалификацията и натрупване на нови знания и умения. Служителите ни редовно преминават през обучения с различна насоченост“, коментираха от компанията и допълниха: „Опитваме се непрекъснато да подобряваме и социалния пакет, който предоставя компанията. Правим всичко възможно служителите ни да се чувстват високо ценени и мотивирани, за да дават най-доброто от себе си“.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com