Belimo раздава супер награди! Включете се в новата ни игра и си осигурете стаен комфорт у дома

23.11.2021 г.3 мин.

Belimo празнува 20 години към върха и раздава подаръци! Включете се в новата ни Facebook игра и спечелете мобилен сензор за стаен комфорт на стойност 564 лв. без ДДС и календар за 2022 г.! Има и още! От компанията са подготвили страхотни утешителни награди – чадър и календар и сак и календар за двама от вас! Как да участвате в играта вижте в следващите редове…

Правилата са лесни! За да се включите в играта, харесайте Facebook страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България и публикацията за играта. Тагнете с @ свой приятел, който също може да участва и отговорете вярно на въпроса в коментар под публикацията: Какви параметри могат да измерват сензорите за качество на въздуха на Belimo? Специален жокер се крие в материала ТУК

Един от вас, изпълнил трите условия, ще спечели голямата награда – мобилен сензор за стаен комфорт „NOVOS 7 move CO2+Temp+rH” и календар за 2022 година!

Сензорът отчита температурата, влажността и CO2 в помещението. И не само! Той сигнализира с цвят при твърде високи стойности на въглеродния диоксид (тип светофар)! Сензорът идва с адаптер за захранване, който може да се включи в обикновен контакт и стойка за маса!

А, ако късметът не ви се усмихне, не се натъжавайте! Двама от вас ще спечелят утешителна награда – сгъваем автоматичен чадър и календар и сак и календар.

Играта приключва на 5 декември 2021 г. (неделя), а победителят ще изтеглим на 6 декември 2021 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер. Участието не е обвързано с покупка. Наградата не може да се замени за паричната ѝ равностойност.

Включете се, спечелете и си осигурете здравословна среда и стаен комфорт у дома или офиса! Не спирайте да следите и нашата Фейсбук страница! Четете, коментирайте, информирайте се за новостите от инженерния свят и печелете награди от водещи компании в индустрията, архитектурата и строителството!

Източник на снимковия материал: Белимо, freepik.com

Тагове: Belimo Automation, сензори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Белимо България ООД
http://www.belimo-bg.com/bg/