Как успешно да моделирате взаимоотношенията с партньорите си чрез SaaS решението Vector от Алвекта

27.11.2020 г.3 мин.

Организацията на работните процеси и отношенията с партньорите за една компания са от съществено важно значение за нейното бизнес развитие и растеж. Но как точно да осъществим тази задача и на какъв тип решение да се спрем? От доказаното инженерингово дружество Алвекта, което предлага интернет базирани информационни услуги в тази област имат решение – SaaS платформата Vector. Ето какво споделиха те в коментара си пред Инженер.bg за нея.

Моделирането на взаимоотношенията с партньори основно се отнася до концепция, ръководена от идеята за необходимост от единен материален поток, който започва от източника на суровини и завършва с доставката на продукта до крайния потребител. Ето защо адекватното управление по хоризонтите и в двете части – продуктова и финансова, е съществено за всяко предприятие. Тъй като множество компоненти следва да се вземат предвид, това може да се окаже истинско предизвикателство.

„Информационната платформа Vector се отличава с редица предимства и широка функционалност, които могат да са в помощ на управителите на производствените компании за пресъздаване на всички процеси, включително и на взаимоотношенията с партньорите им, в единна платформа“, поясниха от Алвекта. Софтуерът осигурява интегрирано информационно покритие в управлението на дейности като моделиране и реализация в продуктовата и финансовата част, създаване на планове и отчети, следене на отклонения и др.

„Фирма Алвекта предоставя алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие. Чрез технологията Vector всички бизнес, логистични, производствени и финансови процеси са обвързани и етапите при изпълнението на всеки проект са кристално ясни. Заложен е единен метод за постигане на реално управление и комуникация в реално време“, коментираха от Алвекта.

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Тагове: SaaS платформа, Алвекта, дигитализация, инженеринг, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Алвекта ООД
https://alvecta.com/