Пренесете лечебната сила на кварца с плотове и настилки от технически кварцов камък Чимстоун от АР Комерс

25.01.2021 г.3 мин.

За да създадем мечтания дом, хотел или офис, са нужни не просто модерен интериор, перфектна визия на помещенията и уютна атмосфера, но и първокласни, висококачествени материали, чрез които да постигнем всичко това. Поради тази причина хиляди клиенти по света се доверяват на Чимстоун (Çimstone) – здрав, надежден и изящен технически кварцов камък, чийто оторизиран дистрибутор за българския пазар е фирма АР Комерс.

„Композитният материал Чимстоун се произвежда в Измир, Турция, изцяло на базата на италианската технология за обработка Breton. Кварцовият камък, който компанията влага в продуктите си, е един от най-твърдите минерали в природата след диаманта, сапфира и топаза“, информираха за Инженер.bg от АР Комерс. „Разработен по най-модерни производствени методи, решенията Чимстоун впечатляват не просто с блясък, елегантност и стил, но с изключителна здравина, хигиеничност и устойчивост на износване и надраскване“, добавиха още те.

Поради своята изпитана твърдост, техническият кварцов камък не е податлив на надраскване от метални предмети и демонстрира висока износоустойчивост, дори в помещения с интензивна употреба. „И още, Чимстоун не се поврежда при огъване и удар, трудно се напуква и не се чупи при рязане или транспортиране. Наред с това се счита, че минералът притежава лечебни свойства и стимулира мозъчните функции, тъй като той премахва негативната енергия и привлича позитивната“, коментираха от доказаната българска фирма.

Композитният кварцов камък е подходящ за настилки и плотове в помещения с безупречна хигиена. Неговата резистентност към петна, течности и киселини го превръщат в оптимално решение за повърхностите в кухнята и банята, а многообразието от цветове и визии го правят предпочитан избор за облицовка на външни и интериорни стени, стълбища и предверия в хотели, къщи за гости, барове и ресторанти, здравни заведения, жилищния и промишления сектор и др.

„Чимстоун се разработва по технически път и съдържа 93% чист кварцов камък, 7% полиестерна смола и пигменти. За разлика от други естествени материали, използвани за облицовка в жилищните и обществените сгради, като например мрамор и гранит, композитният кварцов камък няма пореста структура и не образува пукнатини“, обясниха от АР Комерс. „Пренасяйки положителната енергия на естествения кварцов камък във вашия дом, Чимстоун запазва своята прелест, здравина и надеждност непокътнати в продължение на дълги години“, заявиха в заключение от компанията.

Източник на снимковия материал: АР Комерс, pixabay.com

Тагове: АР Комерс, архитектура, интериорен дизайн, строителство, Чимстоун (Çimstone)

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АР Комерс ЕООД
https://www.cimstone.bg/bg