ПиМ Груп: Турският производител Masdaf ще достави противопожарни помпени системи за над 100 болници в Египет

13.10.2021 г.3 мин.

Турският производител на помпи и помпени системи Masdaf се утвърждава като лидер в помпените технологии, доказвайки позицията си в областта на противопожарното оборудване. „Повече от 100 болници в Египет ще бъдат оборудвани с противопожарни помпени системи на Masdaf“, съобщиха за Инженер.bg от водещото българско инженерингово и търговско дружество ПиМ Груп, което е официален партньор на компанията за пазара у нас.

Masdaf извършва експорт на пожарогасителни комплекти, отличаващи се с висока степен на сигурност и лесна експлоатация, в над 70 държави по целия свят. Една от последните поръчки на производителя включва осигуряване на пожарна безопасност в над 100 болници в Египет, стопанисвани от египетското Министерство на здравеопазването.

Противопожарните системи по проекта включват центробежни помпи от серия YNM, както и контролни панели и всички необходими аксесоари за инсталация и въвеждането им в експлоатация.

„Предоставяйки цялото необходимо оборудване за помпената система в комплект, турската компания осигурява алтернативни противопожарни решения за различни приложения, включително училища, болници, хотели, фабрики, търговски центрове, жилищни комплекси и др. Освен че гарантира високи нива на сигурност и безопасност със своите противопожарни помпени системи, произведени в съответствие с международните стандарти USA UL, FM, EU EN 12845 и NFPA 20, Masdaf обезпечава своите клиенти и със сервизно обслужване, благодарение на активна сервизна мрежа, развита в целия свят“, посочиха още от ПиМ Груп.

Освен бранда Masdaf, в продуктовото портфолио от помпени решения на ПиМ Груп можете да откриете и още доказани в световен мащаб производители като DAB, Grundfos, Homa, Shakti, Fourgroup и др., с които българската компания покрива най-разнообразни приложения и най-взискателните изисквания на своите клиенти.

ПиМ Груп извършва още доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации; доставка, СМР и пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадъчни води; проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи; гаранционно и извънгаранционно обслужване; абонаментна поддръжка и др.

Източник на снимковия материал: ПиМ Груп, Masdaf, unsplash.com

Тагове: MasDaf, ВиК, П и М Груп, помпено оборудване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

П и М Груп
http://www.pimgroup.eu/