Монтюпе изпълнява нов инвестиционен проект, включващ локална пречиствателна станция за отпадъчни води

13.02.2019 г.3 мин.


Нов инвестиционен проект изпълнява русенското предприятие Монтюпе, част от международната индустриална група Linamar. В рамките на инвестицията ще бъдат изградени три биофилтъра, както и пречиствателна станция за отпадъчните води от тях, информираха за Инженер.bg от компанията. В завода на компанията се произвеждат цилиндрови глави и носачи за утвърдени автомобилни марки, сред които Ауди, Порше, Рено, Форд, Волво и БМВ.В производствената си база, разположена в Източната промишлена зона на гр. Русе, Монтюпе ще изгради три биофилтъра. В допълнение, за пречистването на технологичните води от тях, е предвидена и локална пречиствателна станция за отпадъчни води, която ще има механично и биологично стъпало.


Дружеството стартира дейността си у нас през 2008 г., като от оттогава до днес производствените процеси, ефективността и оборудването в завода търпят постоянни подобрения. Общо инвестираните средства надхвърлят 100 млн. евро.„Това, което ни мотивира да се развиваме, да растем и да не спираме да влагаме време, усилия и средства в подобрения, всъщност са хората, които работят в Монтюпе. Те са истинският двигател на предприятието“, коментираха от българското дружество. „Ето защо се стараем да привличаме свежи попълнения в екипа си. Държим да сме отговорни и лоялни към нашите служители и сме готови да приемем талантливи инженери в голямото семейство на автомобилната индустрия“, заявиха още те.


Компанията е традиционен участник в кариерните изложения в страната, на които представя свободните работни позиции, дейностите в производството и възможностите за професионално израстване в индустриалната група.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Монтюпе

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg