Тотал Терм: Еклектичните радиатори за баня от серия Т на Antrax допълват контрастната визия на луксозна вила в Гент, Белгия

04.08.2023 г.4 мин.

Освен административен център на провинция Източна Фландария, Белгия, Гент е оживен град музей, който се гордее с богато художествено наследство. Именно в него, сред замъци, готически църкви и музеи, се намира и луксозна вила, очарователна поради контрастите, които я определят. Отвън напомня на историческите дворци, характерни за местната архитектура, докато интериорът изненадва с изтънчения си съвременен дизайн. За банята ѝ са избрани емблематичните радиатори от Серия Т на италианския производител Antrax, проектирани от утвърдените дизайнери Матео Тун и Антонио Родригез. Повече за проекта и модела радиатори разказаха пред Инженер.bg от водещото българско търговско и инженерингово дружество Тотал Терм, в чието портфолио присъстват дизайнерските отоплителни тела на Antrax.

Serie T е персонализиран радиатор за баня, който може да бъде изработен по поръчка специално за мястото, където ще бъде инсталиран, което прави възможно създаването на различни конфигурации. Наличен както в хоризонтална, така и във вертикална версия, той се състои от екструдиран алуминиев профил с Т-образно сечение, от който е вдъхновено името му. Благодарение на него могат да се създадат комбинации, които да служат като рафтове, държачи за хавлии и аксесоари и т.н. Еклектичната визия на радиатора го превръща в мебел със силна индивидуалност, която обаче няма амбициите да бъде център на вниманието“, обясниха от Тотал Терм.

Благодарение на специалната си структура и изчистения и изискан дизайн, радиаторите от серия Т са подходящо решение както за всекидневната зона, така и за уелнес пространства. Електрическата версия се допълва от радиочестотен комплект с програмируем термостат и цифров приемник. Antrax използва лекотата на алуминия, която „обзавежда с технологична душа“, което прави възможно отоплението на помещението по иновативен начин, гарантиращ както топлинна ефективност, така и спестяване на енергия. Радиаторите за баня Серия Т се вписват хармонично в банята, не само като функционален елемент, но и като декоративен.

С фокус върху комфорта и функционалността, Antrax успява да задоволи енергийните и топлинните изисквания на тази частна резиденция с продукт, изработен „по мярка“, което е характерно за най-висококачествените проекти за хотелиерството и сградното строителство“, допълниха още от българската компания.

Град Гент е родното място на Карл V, известен с думите „Je mettrai Paris dans mon Gant“, или „Ще сложа Париж в ръкавицата си“, което се тълкува като израз на власт, гордост и самоувереност.

Насладете се на визията на радиаторите от серия Т в снимковата галерия по-долу.

Източник на снимковия материал: Тотал Терм, Antrax

Тагове: ОВК, радиатори, Тотал Терм

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Тотал Терм ООД
www.totaltherm.com