Тотал Терм: Италианските дизайнерски радиатори Cordivari, Tubes и Ad Hoc са създадени за хора, които обичат да експериментират

03.10.2022 г.4 мин.

В самото начало на октомври, когато все още се радваме на топлите слънчеви лъчи, озарили короните на дърветата, разбираме, че топлината и красотата са неразривно свързани. Ето защо бързаме да Ви покажем дизайнерски радиатори, съчетали уникална естетика и висока ефективност, които откриваме в портфолиото на българската компания Тотал Терм. „Радиаторите и конвекторите на Cordivari, Tubes и Ad Hoc са носители на италианския стил и качество. Разнообразието от форми, цветове и цялостни концепции ги прави подходящи за всеки тип помещение“, коментираха пред Инженер.bg от фирмата.

Cordivari

Rosy Picture: Радиатори с любимите Ви снимки на повърхността. Радиаторите се изработват от боядисана мека стомана, като се използва уникален и траен процес на боядисване, награден от ANVER (Италианска асоциация на художниците) по време на „Polveri 2001“.

E.SIGN: Радиатор, състоящ се от ефективно отоплително тяло с ултра тънък дизайн, напълно различно от традиционните пазарни предложения. Геометрията му надхвърля традиционния образ на радиатора.

SOFI: Радиатор с висока мощност и ефективност, който съчетава характеристиката и визията на традиционен радиатор с функциите на вентилаторен конвектор. Подходящ е за работа при ниски температури на флуида и може да работи както в режим на отопление, така и на охлаждане.

„Радиаторът SOFI е подходящ за т.нар. нискотемпературни инсталации, като кондензни котли, термо-помпи и слънчеви инсталации, позволяващи значителна икономия на енергия и разходи за отопление/охлаждане“, допълниха от Тотал Терм.

Гамата на Cordivari включва още сериите: Ardesia, VNT, Lisa 22, Blow, Frame.

Tubes

Eve: Номадска отоплителна и светеща сфера, която ни следва навсякъде, носейки светлина, топлина и уелнес. Този безпрецедентен отоплителен уред е създаден, за да се погрижи за баланса на тялото и ума.

Rift: Минималистична елегантност, образувана от два различни екструдирани модула, които могат да се комбинират и да съставят различни композиции.

Scaletta: Лира за баня под формата на стълба – уред, измислен, за да декорира и отоплява едновременно.

Tbt: Дизайнът на този радиатор е вдъхновен от американската индустриална архитектура. Уредът представлява просто една голяма тръба с хромирано месингово или боядисано покритие, която е оборудвана с връзка от вътрешната страна за циркулация на топла вода или поставяне на електрически резистор.

„Отоплителните уреди Tubes са изключително авангардни решения, създадени в сътрудничество със световноизвестни дизайнери и отличени с множество международни награди. В портфолиото им се включват и сериите: Milano – пластични решения, подобни на скулптура; Square – лека алуминиева конструкция с квадратна или правоъгълна форма; Astro – комбинация между вентилаторен отоплителен уред и пречиствател на въздух, Origami – радиатор, разгъващ се като параван. Тези радиатори са създадени за хора, които не се страхуват да експериментират“, разказаха още от Тотал Терм.

Ad Hoc

Mirror: Радиатор-огледало, подходящ за антрета, спални, атриуми и др.

Vintage: Ретро железен радиатор с функционалност и чар.

„Ad Hoc създава своите радиатори с интелигентност, гъвкавост и фантазия, тълкувайки жизненото пространство като фина игра на безкрайни променливи. Предлагаме и сериите: Ciussai, Empire, Big one, Krom Dynamic и Upper ALU Q“, посочиха от българската компания.

Разгледайте богата снимкова колекция по-долу и се уверете в привлекателната сила на дизайнерските радиатори.

Източник на снимковия материал: Тотал Терм

Тагове: конвектори, ОВК, радиатори, Тотал Терм

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Тотал Терм ООД
www.totaltherm.com