Конвекторът Tesy FinEco Glass Cloud с AirSafe технология комбинира висока ефективност и надеждност с тънък скандинавски дизайн

21.08.2023 г.6 мин.

С 30-годишни традиции в иновациите, екипът на Теси продължава да се разширява. Открийте своето място в света на технологиите в екипа на водещата българска компания.

Обръщайки поглед към актуалните тенденции в ОВК решенията, впечатление прави както стремежът към енергийна ефективност и разумно потребление на ресурсите, така и търсенето на високо ниво на комфорт и безопасна среда от страна на потребителите. На този фон доказаният български производител на електрически бойлери и уреди за отопление Теси продължава да разширява портфолиото си от продукти с иновативни решения, разработени в съответствие с клиентските изисквания. Съвсем наскоро компанията обяви дебюта на най-новия си модел електрически конвектор FinEco Glass Cloud, който освен с висока надеждност, пленява потребителите и със стилния си скандинавски дизайн от стъкло. Повече за най-новото попълнение в продуктовата гама на Tesy, разказаха специалистите от компанията пред Инженер.bg.

Най-новият модел електрически конвектор, разработен от Tesy, носи името FinEco Glass Cloud и представлява комбинация от съвременен скандинавски дизайн и иновативни функции. Уредът се отличава с изчистена и елегантна визия, благодарение на белия си стъклен преден панел, изработен от безопасно темперирано стъкло. Сред ключовите характеристики на FinEco Glass Cloud е и неговият изключително тънък профил с дебелина от само 56 mm, което позволява на конвектора да се интегрира с лекота във всякакъв интериор, но и допринася за подчертаване на елегантността на помещенията у дома.

„Една от спецификите на FinEco Glass Cloud е разположението на решетката в задната му част. По този начин се създава ефект на топлинна завеса, който е изключително полезен при поставянето му под прозорец, тъй като предотвратява навлизането на студения въздух отвън и създава по-комфортни условия и по-голям уют в помещението“, обясниха от компанията.

Технологичните иновации, интегрирани в новото решение на Tesy обаче не спират до тук. Конвекторът е оборудван с иновативната технология AirSafe, която използва вграден UVA модул, за да унищожава до 98% от вирусите и бактериите във въздуха. Това значително подобрява качеството на въздуха в помещението и осигурява по-здравословна среда.

Не на последно място, уредът разполага с мощност от 1400 W и може да покрие отопляема площ до 18 m2, като същевременно предлага редица функции за оптимизация на енергопотреблението. Те включват функцията „Седмичен програматор“, която позволява предварително настройване на работните часове, както и функция „Отворен прозорец“, при която уредът се изключва, щом отчете рязък пад на температурата в помещението, за да предотврати излишна консумация на енергия. Потребителите разполагат също и с функции за адаптивен и отложен старт и мн.др.

Конвекторът може да бъде контролиран и настроен и чрез мобилното приложение MyTesy, което позволява на потребителите да регулират настройките на уреда дистанционно и да спестяват енергия чрез умно управление.

Основана през 1993 г., Теси се развива от семейна фирма до глобален европейски лидер в производството на бойлери и уреди за отопление и комфорт. Компанията присъства в над 60 държави по света, като продължава да развива присъствието си на световните пазари.

По време на официалното отбелязване на своята 30-годишнина през юни т.г., Теси обяви началото на строителните работи по своя нов, пети завод, който ще има годишен капацитет за производство на термопомпи от 200 000 единици. Очаква се проектът да бъде финализиран до края на 2024 г.

„Днес екипът ни се състои от 1050 човека от 15 националности, като част от служителите ни работят в дружеството от създаването му. От основаването на компанията до днес нашите инженери са създали над 69 промишлени дизайна, патента и полезни модели“, коментираха специалистите от дружеството.

“Основополагаща философия в развитието на Теси е стремежът ни да даваме все повече на крайния потребител – повече топла вода, по-добра енергийна ефективност, по-модерен дизайн, както и безкомпромисно качество. Това е единствената константа в развитието ни за последните три десетилетия”, допълниха още от компанията.

Ако и Вие искате да се развивате в устойчиво растяща българска компания и да творите иновации, потърсете своето ново работно място в Теси, като следите свободните позиции в микросайта ѝ в Борса.bg.

 Източник на снимковия материал: Теси

Тагове: tesy, конвектори, ОВК, отопление, Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
www.tesy.bg