Инж. Кирил Славов от Теси: „Най-важното за всеки професионалист и добър инженер е да е част от силен отбор

26.07.2019 г.6 мин.

In Serbian


Днес в рубриката „Един работен ден на...“ инж. Кирил Славов от екипа на Теси споделя какво е да си млад инженер, който е част от изключително важен проект, при това в тясно съприкосновение с технологичното бъдеще на съвременните поколения. Какво най-много му харесва в работата, какво научава всеки ден, защо се радва да бъде в „отбора“ на Теси, както и как се печели доверието на ръководителите - вижте отговорите, които инж. Славов даде пред екипа на Инженер.bg.

 


Здравейте, инж. Славов! Бихте ли се представили пред читателите на Инженер.bg?

 

Моето име е Кирил Славов. Заемам длъжността инженер-конструктор в отдел „Изследване и развитие” в бизнес направление „Електрически бойлери” в Теси.


 

От колко време работите в компанията?

 

Станах част от този сплотен екип от над 850 амбициозни професионалисти, когато се завърнах в страната след студентска бригада в САЩ преди 3 години. От този момент нататък, всеки ден аз се развивам, като черпя от опита на хората, с които работя. Те ме насърчават да уча, да мисля и да намирам решения и на най-сложните предизвикателства.

 

Разкажете кое е най-голямото предизвикателство, пред което сте се изправяли в компанията?

 

Поех основна роля в един от ключовите проект на Теси. Проект за един, бих казал, уникален продукт – BelliSlimo – стилен уред, произведен на базата на последно поколение технически и технологични решения. До момента на пазара няма подобен уред с такъв дизайн и функционалност.

 

За мен BelliSlimo беше ключов в два аспекта. Първо – това е първият в кариерата ми толкова сериозен проект, и второ – благодарение на него се пречупих в много отношения и научих страшно много неща. Придобих опит, който много бързо промени базата, над която аз ще надграждам оттук насетне.

 

Кои са личностните качества, които са от полза в работата Ви?

 

Труден въпрос. Възможно е да съм спечелил доверието на моя ръководител със страстта си към работата, с желанието ми да се уча, а може би и с други мои качества, които не бих могъл да дефинирам. Тук трябва да благодаря на моя ръководител г-н Красен Крумов, че ми даде доверието си и ми възложи толкова ключов проект за компанията.

 

Не само аз, всички колеги сме „жадни“ за знания и имаме вдъхновение да творим. Теси е компания, която вярва, че доверието между хората е от първостепенна важност, за да се чувстват всички спокойни и значими, защото партньорските отношения се градят на базата на взаимно разбирателство и уважение.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Защото в Теси не правим компромис с качеството. Винаги се стремим да предлагаме надеждни продукти и качествено обслужване, водени от готовност за съдействие и лоялност. Всеки ден ние повишаваме стандартите, като използваме най-съвременни технологии. Внедряваме иновативни и уникални решения, които осигуряват повече комфорт и енергийна ефективност.

 

Компанията Теси е българският пример в много отношения. Разкажете повече за революционните технологии в компанията, които са част от стратегическото ѝ развитие в сферата на IoT. Защо фокусът ви е насочен тази посока?

 

Да, Теси е българският пример в много отношения. Аз бих добавил, че Теси е и международен еталон. И за да остане такъв, Теси трябва да бъде една крачка пред своите конкуренти. Интернет технологиите са нещо, което завладя целия свят. Те са това, без което хората вече не могат и към което стават все по-взискателни. Ние в Теси се стремим да създаваме високотехнологични и модерни уреди, които да отговарят на нуждите на клиентите.

 

Какво научихте от работата в Теси?

 

В Теси пораснах. Научих, че най-важното за всеки професионалист и добър инженер е да е част от силен екип.


 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Теси ООД

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/