Панелни конвектори ConvEco Cloud с управление през Internet от българския производител TESY

28.08.2019 г.5 мин.

In Romanian   In Serbian

 

 

Серията ConvEco на TESY включва последно поколение електрически панелни конвектори, които отговарят на най-високите изисквания за енергийно ефективни уреди. „Конвекторите ConvEco Cloud (CN 04) се отличават с максимална стойност на сезонна енергийна ефективност. Благодарение на вградения електронен терморегулатор и поддържаните интелигентни функции като „Отворен прозорец/врата“, „Адаптивен старт“, „Температурна корекция на измервателния сензор ±4 °С“, „Управление през интернет“ и „Седмичен програматор 24/7“, те пестят електроенергия и осигуряват комфорт на потребителите“, коментираха за Инженер.bg от Теси.


Електрически панелни конвектори ConvEco Cloud могат да бъдат управлявани от всяка точка на света чрез мобилното приложение tesyCloud, достъпно и безплатно за всички потребители на Android и iOS. Седмичният програматор и адаптивният старт дават възможност за детайлна настройка на конвектора за всеки половин час от денонощието. Подобреният температурен комфорт в отопляемото помещение при минимален разход на електроенергия се постига след 96 часа на самообучение. Функцията позволява на конвектора сам да определи момента на включване с цел достигане на желаната температура в указания от потребителя час.


Температурната корекция е стандартна функция за конвекторите от най-висок клас и осигурява по-добър температурен комфорт и енергоспестяване. Поради обичайния монтаж на конвектора на външни, по-студени стени (б.ред. често и под прозорец), е възможно да има разлика от показаната върху дисплея на уреда температура и реално измерената температура в различните точки на стаята. „При констатирана разлика в диапазона ±4 °С, е възможно да бъде зададена нужната корекция в менюто на конвектора. Чрез калкулатора на консумирана енергия потребителите лесно могат да се ориентират какво количество енергия са изразходвали от включването на уреда“, поясниха от Теси.


Функцията „Отворен прозорец“ подобрява енергийната ефективност на отоплителните уреди и представлява автоматично изключване на конвектора при засичане на отворен прозорец или рязко спадане на температурата в определен времеви диапазон. В момента, в който температурата в помещението се повиши, конвекторът се включва самостоятелно.

Вие сте специалист в областта на ОВК технологиите и мечтаете за изява в създаването на иновативни технически решения? Тогава Теси е вашият работодател! Ако търсите реализация или обучение в компания с лидерски позиции, проверете какви възможности предлага Теси в момента.

Клавиатурата на панела за управление може да бъде заключена с цел „защита от деца”, като така се предотвратява неоторизирана промяна на зададените настройки на конвектора.


От 1 януари 2018 г. влезе в сила регламент 2015/1188 на ЕС, определящ


минималните изисквания за енергийна ефективност на отоплителните уреди.„Всеки конвектор с възможност за стенен монтаж трябва да достига минимална стойност на сезонната енергийна ефективност при отопление от 38%. Електрическият конвектор ConvEco Cloud притежава възможно най-високият процент на сезонна енергийна ефективност от 40%“, допълниха от Теси.


„Конвекторите са със степен на защита IP24 – цифрата „2“ показва нивото на защита от проникване на чужди твърди тела с диаметър по-голям от 12.5 mm., а цифрата „4“ свидетелства за нивото на защита от водни пръски. Отоплителните уреди със степен на защита IP24 са подходящи за отопление на бани и други влажни помещения, при спазване на инструкцията за експлоатация“, разказаха от Tеси.

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Теси ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/