Електрическа транспалетна количка VI EPT 120-115 — иновативен продукт за българския пазар от Вени и Ко

21.10.2021 г.3 мин.

Доказаната българска компания е Вашият надежден партньор в складовото оборудване

Kомпактна, лека и опростена електрическа транспалетна количка — oптимален партньор за улесняване работата на оператора, съдействайки му за постигане на голяма ефективност, безопасност и производителност. Количката е оборудвана с мощна литиево-йонна батерия 36V/12.8 Ah и бордови компютър с OLED дисплей, осигуряващ на оператора определена информация и възможност да променя скоростта на придвижване в зависимост от предпочитанията си от 3.2 до максимум 5.3 km/h“.

Електрическа трансмисия с 2 задвижващи колела 

VI EPT 120-115 разполага с 2 задвижващи колела с диаметър 200 mm и разстояние между тях от 160 mm, осигуряващи абсолютна стабилност, отлично сцепление и много удобно ползване.

 

Литиево-йонна батерия и висока скорост 

36-волтовата батерия е лесна за сваляне при нужда от зареждане. Възможни са два типа зарядни устройства: със стандартно и с бързо зареждане. 

AC технологията на задвижване осигурява висока производителност и прави VI EPT 120-115 най-бързата на пазара в своята категория.

 

Ръчен превключвател 

Ергономичният дизайн, оптимизираните компоненти и опростеното окабеляване гарантират лесна и бърза поддръжка с течение на времето на експлоатация. VI EPT е оборудвана с ръчен превключвател, който може да бъде използван в случай на изтощена батерия. Електрическите спирачки се освобождават и по този начин е възможно тя да се използва като стандартна транспалетна количка. За работа в тесни пространства количката е оборудвана с функцията Turtle Switch, позволяваща маневриране при вдигната ръкохватка и с намалена скорост. 

 

Бордови компютър 

Предният OLED дисплей предоставя изображения на няколко важни параметъра, както следва: 

  • Моментен статут (заряд) на батерията;
  • Моточасовник (сборен и частичен, в часове);
  • Пробег (сборен и частичен в километри);
  • Настройка на скоростта;
  • Диагностика;
  • Грешки и аларми.

Източник на снимковия материал: Вени и Ко

Тагове: ВЕНИ и Ко, логистика, складови системи

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВЕНИ и Ко ООД
www.veni-bg.com