Монтюпе: Засиленото внимание към всеки нов служител е начин да гарантираме безкомпромисно качество на продуктите ни

21.12.2018 г.4 мин.

Знаете ли защо Montupet е с водеща роля в автомобилната индустрия? Защото ние не просто използваме най-новите технологии. Ние ги създаваме и въвеждаме“, заявиха за Инженер.bg от българското дружество Монтюпе по време на ежегодното кариерно изложение „Дни на кариерата“. На него русенското предприятие представи пред студентите от Технически университет – София свободните си работни позиции към момента и възможностите за професионално израстване в дружеството.Монтюпе е специализирано предприятие, в което се произвеждат цилиндрови глави и носачи за автомобилни марки като Ауди, Порше, Рено, Форд, Волво и БМВ. „Естеството на работа при нас е такова, че инженерът трябва да измисли, да тества, да внедри, а след това и да усъвършенства дадена технология. Тези процеси трябва да се случват на място – в завода. Само така работата на инженера има истински смисъл и води до същинска оптимизация на производството“, разказаха от дружеството.


Студентите, които посетиха щанда на Монтюпе, проявяваха засилен интерес към позициите, свързани с машиностроене и CNC програмиране. Но може би най-атрактивните дейности бяха тези на lean инженера. „Не винаги производственият процес е оптимален, особено при бурното развитие и навлизане на все по-нови машини и технологии. Един lean инженер трябва да планира, да разучава и да подобрява процесите“, обясниха от Монтюпе, като подчертаха: „Но е необходимо той да е не само техническо лице, а и психолог – да може да се постави на мястото на оператора на дадена машина, да разбере как да го улесни, така че да го направи максимално ефективен“.Прецизността и устойчивостта на работата в Монтюпе са гарантирани и от засиленото внимание, което се отдава на новите служители. „Всеки от тях работи с ментор, който го въвежда в задачите. А процесът се разглежда от три страни – от гледна точка на новопостъпилия служител, от гледна точка на наставника, както и от страна на трета, наблюдаваща страна, която най-често е експерт по човешки ресурси. Това е един от начините международното предприятие да гарантира безкомпромисното качество на своята продукция“, коментираха в заключение от Монтюпе.


Повече информация за Монтюпе ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

 

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монтюпе ЕООД
http://www.montupet.bg