Либхер-Хаусгерете Марица: „Креативността и знанията на екипа ни са определящи за високото качество на продуктите Liebherr“

28.05.2020 г.4 мин.


За решенията от продуктовата гама на доказания европейски производител на хладилна техника Либхер-Хаусгерете Марица е валидно твърдението, че постигането на високи резултати в дългосрочен план се основава на корпоративните ценности за последователност в работата и внимание към всеки детайл. И това намира потвърждение в 20-годишната практика на компанията на българския пазар. Същевременно, зад крайния резултат стои още един ключов, не по-малко важен фактор, а именно – високият професионализъм на екипа на организацията. За мястото и ролята на специалистите в цялостния „пъзел“ – от идеята до реализацията на продуктите на технологичния лидер, е посветен и днешният ни материал.Глобалната мрежа от заводи на международния концерн Liebherr следва утвърдени традиции и се съобразява с най-строгите международни стандарти, които успешно се адаптират в дейността и на пловдивското предприятие Либхер-Хаусгерете Марица. От българското дружество подчертаха още, че създаването на продукти, които са се превърнали в мерило за качество в областта на хладилната техника, се дължи на креативността, знанията и професионализма на екипа му.„В Либхер-Хаусгерете Марица се фокусираме върху обученията за повишаване на квалификацията на нашите служители. Съвременните тенденции поставят пред техническите кадри изискването непрекъснато да надграждат своите компетенции. Нашите колеги – инженери и техници, имат възможността да прилагат знанията си на практика в ежедневната си работа“, споделиха още от дружеството.


Свободните позиции за работа, както и информация за стажантската и стипендиантската програма на Либхер-Хаусгерете Марица ще откриете в микросайта на компанията в Борса.bg.

 

„Уменията си нашите служители демонстрират още в първата и задължителна стъпка от създаването на решенията, а именно предварителните изследвания и разработки. Едва след това се преминава към самото производство“, посочиха пред Инженер.bg от Либхер-Хаусгерете Марица.„В т.нар. климатични камери на територията на производствените бази на компанията се провеждат продължителни тестове, които гарантират безпроблемната и дългосрочна работа на всеки продукт, включително и при неблагоприятни външни условия. Разполагаме и с лаборатории за измерване на шума, в които се изследват възможностите за заглушаване на шумовите емисии и оптимизиране качеството на звука на движещите се компоненти на всички решения с марка Liebherr“, коментираха в заключение от компанията.


Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица, Liebherr

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/