Автомобилният лидер Kostal с престижна награда за иновативен продукт. Вижте как да се включите в екипа на компанията у нас

07.08.2019 г.4 мин.

Лидерът в производството на автомобилни компоненти Kostal получи награда за „Най-иновативен автомобилен доставчик за интериор и интерфейс“. Немската компания бе отличена с приза от CAM – независим научен институт за емпирични изследвания на автомобилостроенето и мобилността към Университета по приложни науки за икономика в Бергиш-Гладбах, Германия. „Отличеният продукт – интелигентен панел за врати (Smart Door Panel Top Bolster), е разработен съвместно с Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) – компания, специализирана в създаването на автомобилен интериор“, съобщиха за Инженер.bg от Костал България Аутомотив – част от структурата на международната група Kostal.Изключително щастливи сме, че спечелихме тази награда. Бихме искали да благодарим на всички наши служители за тяхната ангажираност, отлично сътрудничество и иновативни постижения“, заяви г-н Йорг Шверак (Jörg Schwerak), вицепрезидент „Изследвания и Развитие“ в Kostal Automotive Electrical Systems.


„Стремежът за устойчиво развитие на компанията е заложен в корпоративната култура и на Костал България Аутомотив. Постижения като тази награда са заслуга най-вече на всички служители – те са ключов фактор за дългосрочния успех и затова провеждаме редица обучения и непрекъснато инвестираме в тяхното професионално израстване“, коментираха от българското дружество.Костал България Аутомотив предоставя отлични перспективи за кариерно развитие в бързо развиваща се среда. Ако търсите своето ново професионално поприще в автомобилната индустрия и искате да станете част от създаването на последните технологии в тази сфера, то не пропускайте да се запознаете със свободните работни позиции и възможности за стаж във високотехнологичната автомобилна компания.

 

Българското дружество e технологичен лидер в разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. Производствената база на компанията е разположена в гр. Пазарджик, където се произвеждат и доставят компоненти за повече от 5 млн. автомобила по целия свят. Наскоро дружеството разшири своята дейност в града и откри нов завод за автомобилни части, който ще осигури близо 1200 нови работни места.


Повече информация за новия завод на Костал България Аутомотив можете да прочетете ТУК.

 

Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Костал България Аутомотив, Kostal

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/