РАИС – най-новите технологии в машиностроенето вървят ръка за ръка със социално отговорни проекти

15.09.2020 г.3 мин.

РАИС е водеща българска компания, специализирана в производството на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление с повече от 25-годишна история. Компанията е сред фирмите с водещи пазарни позиции и участник в редица инициативи, с които допринася за развититето на културата, спорта, грижата за околната среда и положителния растеж на икономиката. „Фирмените дейности, които осъществяваме, обхващат както внедряване и развитие на иновации и нови технологии, така и социално отговорни проекти“, коментираха от компанията пред Инженер.bg.


РАИС има множество спечелени признания по повод добрите си практики във всеки един аспект от своята дейност. Едно от тях е за социално отговорна компания по време на наградите „Предприемач на годината“ през 2017 г.


„РАИС полага усилия и за здравето на своите служители, като им осигурява допълнително здравно обслужване, профилактични прегледи, прегледи при специалисти, възстановяване на средства за лекарства и безопасни условия на труд“, посочиха от компанията.


За да има стимул да поддържа здравословен начин на живот, екипът на фирмата участва и в различни спортни прояви. Сред тях са игрите от „Спортна есен 2019“, организирани от Общински работнически спортен клуб, на които футболният тим на РАИС печели купа за дебют в спортните игри.


Екипът на фирмата очаква с нетърпение пандемичната ситуация да остане зад гърба ни, за да продължи да провежда и различни вътрешнофирмени мероприятия, например тиймбилдинги сред природата.


Инж. Нишан Бъздигян, управител на фирма РАИС, пък е инициатор на своя инициатива, наречена „Въпроси към управителя“. Всеки от служителите има възможността да зададе въпрос към ръководството, а г-н Бъздигян лично отговоря на всички.


Източник на снимковия материал: РАИС

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИС ООД
http://www.rais-bg.com