Край на хаоса при пренасянето на винтове, дюбели и други дребни части! Подредете всичко с помощта на Sortimo L-BOXX

15.10.2020 г.3 мин.

Безопасност, качество и надеждност. Тези принципи са в основата при създаването на кутиите за инструменти L-BOXX. Другата основополагаща идея е улесняване и организиране на ежедневната работа. „Като логично следствие от този ангажимент се появяват разпределителните кутии за L-BOXX, които слагат край на хаоса при пренасяне на дребни части. Всички винтове вече са на едно място, без да се смесват. Колкото и невероятно да изглежда, това е факт с удобните разпределителни кутии за куфар Sortimo L-BOXX“, коментираха за Инженер.bg специалистите от L-BOXX.

Предложението на L-BOXX за оптимална организация на винтове и други малки аксесоари е куфар Sortimo L-BOXX, оборудван с вложка с 12 малки отделения. „Необходим Ви е един бърз преглед на съдържанието и вече знаете с какво трябва да допълните. За по-голяма сигурност при пренасянето без разпиляване е добавена и пяна уплътнител за капака“, допълниха от L-BOXX.

Sortimo L-BOXX е снабден с вложка с 12 кухини, пяна уплътнител и 625 или 680 елемента универсални винтове, дюбели, гайки и планки.

„С този практичен куфар слагате край на разбърканите винтове. При това той е 100% съвместим с всички L-BOXX елементи. Има връзка за бързо свързване чрез кликване и е с размери 442x357x117 mm. Както при всички останали продукти и тук целта ни е да оптимизираме работата на професионалните потребители и по този начин да улесним тяхната дейност и да я направим по-ефективна“, споделиха от компанията.

Системата L-BOXX може да се персонализира според желанията на клиента, което включва и адаптиране на външния вид в съответствие със съответния корпоративен дизайн и варира до специфичната за клиента конструкция на части, вложки от стиропор или пяна и др.

„Системата L-BOXX се характеризира с постоянно развитие, както и с високо ниво на приемане и разпространение в различни индустрии. Иновативните идеи, високото качество и постоянното търсене за постигане на най-доброто за Вас формират основата на това, което правим. L-BOXX означава много повече от просто кутия за инструменти с разнообразни размери и дизайн. Тя е изключително гъвкава система за съхранение, организиране и транспортиране на инструменти“, завиха в заключение от фирмата.

Източник на снимковия материал: L-BOXX