Стани част от екипа на ММ Механикс и бъди сред доставчиците на автомобилни части за глобални лидери като BMW Group

23.10.2018 г.3 мин.


Свикнали сме големите международни компании да си партнират с други също големи и също международни компании. В голяма степен това важи и за производителите в сферата на автомобилната промишленост. Но едно българско предприятие успява да докаже своето място сред доставчиците и партньорите на една от най-популярните автомобилни марки – BMW. Как се работи в ММ Механикс, за да бъдат извоювани тези позиции, можете да научите от фирмените й представители по време на „Дни на кариерата“.


Едно от мащабните кариерни изложения у нас „Дни на кариерата“ се организира ежегодно от Технически университет – София, като се провежда във всички бази и филиали на висшето учебно заведение. Тази година форумът ще се състои на 25 октомври в Пловдив и именно там всички заинтересовани студенти и млади специалисти ще мога да посетят щанда на ММ Механикс.

 


Пазарджишкото предприятие е доказан производител на метални детайли по различни технологии, включително инструментално, механично и пресово производство, леене на алуминий под високо налягане, термична обработка, галванични покрития, боядисване, монтаж и опаковане, нестандартно оборудване и др. От началото на 2017 г. фирмата е официален доставчик на BMW Group. „Партньорството ни с глобален лидер, като BMW Group, затвърждава правилната посока, която ММ Механикс следва през годините“, коментираха от българското дружество.Ако и ти искаш да изградиш кариерата си в компания, която държи на детайлите и прецизността и е установила трайни позиции на международните позиции, не пропускай да се запознаеш отблизо с ММ Механикс. Фирмата предлага както стажантски, така и постоянни работни позиции.


„Ще посрещнем всеки, който може да е полезен За екипа ни – било то с опит или с нестандартно мислене. ММ Механикс предлага перспективно развитие в един от най-динамично развиващите се браншове“, посочиха от компанията.


Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg