Джи Ойл Експерт: Ултразвукови машини CL на Anmasi почистват ефективно детайли в малки сервизи и клиники

21.04.2021 г.3 мин.

Експертът в ултразвуковите решения за почистване Anmasi разработи серията ултразвукови вани CL специално за приложение в малки сервизни работилници, лаборатории, стоматологични клиники и др. „Ултразвуковото почистване ефективно и внимателно отстранява органични и неорганични отлагания върху детайлите, използвайки високочестотни звукови вълни. Процесът е щадящ околната среда и спестява разходи, като гарантира ефективно почистване на частите не само от външната, но и от вътрешната страна“, коментираха за Инженер.bg от фирма Джи Ойл Експерт, която предлага продуктите и решенията на датската компания Anmasi в България.

CL-серията на Anmasi е висококачествено оборудване с голям ултразвуков почистващ ефект, предназначено за надеждно ежедневно почистване на детайли. Моделите от серията намират приложение в най-различни сфери, включително:

  • Бижутерия и часовникарство. „Когато почиствате малки части и фина механика, ултразвуковото почистване е това, от което се нуждаете. В зависимост от приложението тази ултразвукова система за почистване е оптимално решение за повечето задачи в бижутерията и часовникарството“, поясниха от Джи Ойл Експерт.

  • Стоматологични клиники. Ултразвуковите системи за почистване се използват широко и за някои приложения в стоматологични клиники и лаборатории, като представляват стандартно оборудване за тази професионална сфера.

  • Сервизи. Този тип почистваща система е много често срещана в обслужването, поддръжката и ремонта на камиони, автомобили, велосипеди, инструменти и други подобни задачи.

Характерни специфики на ултразвукови вани от серия CL

Серията CL включва ултразвукови вани с капацитет 4, 5.7,16 и 25 l, чието стандартно изпълнение е с кошница и капак. Резервоарът, кожухът и капакът на резервоара се изработват от неръждаема стомана. В долната му част, с изключение на модела с капацитет 4 l, е разположен вентил от месинг за лесно източване на водата.

Ваните могат да бъдат с аналогов или цифров дисплей.

Аналоговият дисплей позволява:

  • Задаване на време: 0 - 60 min;
  • Настройка на температурата: 0 - 80 °C;
  • Стандартна честота на ултразвука: 40 kHz.

Цифровият мултифункционален дисплей се отличава с:

  • Настройка на времето и температурата;
  • Настройка на честотата и консумираната мощност;
  • Възможност за избор на честота на ултразвука между 21.5 или 40 kHz.

Източник на снимковия материал: Джи Ойл Експерт, Anmasi, freepik.com

Тагове: Джи Ойл Експерт, машиностроене, сервиз

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Джи Ойл Експерт ЕООД
http://www.goilexpert.com/index.php