В IMI България Вашите иновативни идеи ще намерят реализация. Посетете „Дни на кариерата“ 2020, за да разберете повече

13.10.2020 г.3 мин.

Търсите ли място, в което можете да реализирате своите технически умения и иновативни идеи? Ако Вашият отговор е „Да“, то не пропускайте да посетите изложението „Дни на кариерата“ 2020 в Технически университет – София (ТУ-София) на 13 октомври т.г. и да се запознаете с екипа на Интегрейтид Микро-Електроникс България (IMI България), който ще Ви очаква в 12-ти учебен блок на ТУ-София. Вижте какво разказаха за участието си на събитието за Инженер.bg от IMI България.

IMI България е високотехнологична производствена фирма, част от Integrated Micro-Electronics, Inc. – основана през 1980 г., чиято структура днес обхваща 22 производствени звена, разположени в 10 държави по целия свят. 40-годишните традиции в поддържането на високо качество на продуктите, разработени от глобалната компания, българското дружество успешно имплементира и у нас. Успешните практики, които компанията следва, са свързани и с осигуряването на оптимални условия за работа, както и с формирането на сплотен отбор от квалифицирани специалисти.

Освен към развитието на настоящите служители, от българското дружество на IMI, Inc насочват вниманието си и към привличане на млади хора към своя екип. „Искаме да дадем шанс за проява на устрема и потенциала на обучаващите се в инженерни направления млади хора. Вярваме, че съчетанието между добра теоретична подготовка с практически опит в реални работни условия подкрепя увереността на бъдещите технически специалисти в изкачването на кариерната стълба“, коментираха от IMI България.

Екипът на IMI България очаква своите мотивирани и отговорни нови колеги. Вижте актуалните обяви за работа в микросайта компанията в Борса.bg!

От екипа на дружеството споделиха още, че срещите със студентите са отличен механизъм да разберат повече за техните очаквания и интереси по отношение на началната им кариерна реализация. „Интеракцията ни с младите хора е ценна и за усъвършенстването на работодателската ни марка. По този начин успяваме да бъдем гъвкави и да предлагаме на бъдещите си и настоящи колеги атрактивни условия за работа. Заповядайте на „Дни на кариерата“ 2020 в София, за да научите повече за нашите проекти и възможностите за професионално развитие при нас“, отправиха своята покана към посетителите на изложението от IMI България.

Източник на снимковия материал: Интегрейтид Микро-Електроникс България, IMI, Inc., freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/