Форум „Стажове“ на Технически университет – филиал Пловдив предоставя шанс за кариерно развитие пред студентите

12.05.2022 г.6 мин.

И тази година форумът „Стажове“, организиран от Технически университет – София, филиал Пловдив отново ще заблести с възможности за кариерно развитие на младите технически възпитаници. Инженер.bg за пореден път ще бъде сред основните медийни партньори на мероприятието и ще подкрепи бизнеса и Техническия университет в тяхното синергично партньорство. Форумът „Стажове“ в Пловдив ще се проведе на 19 май т.г. (четвъртък) във фоайето на IV корпус, ет. 1 и ет. 2. Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ организира традиционно кариерното изложение на Технически университет – София и Ви кани на официалното откриване на форума от 10:15 ч. във фоайето на IV корпус на филиала в Пловдив. Компаниите, които ще участват, са утвърдени и доказали се работодатели в техническата индустрия, така че не пропускайте възможността за успешни професионални начинания.

„На 19 май във филиала на Технически университет– София в Пловдив ще се проведе най-мащабното му събитие за кариерно ориентиране, което цели да помогне на техническите специалисти да опознаят своите бъдещи или потенциални работодатели, като излязат от ролята си на студенти и пристъпят уверено към професионалния си път на технически експерти“, споделиха от Технически университет – София, филиал Пловдив.

Студентите на кариерното изложение в Пловдив ще имат възможността да посетят щандовете на фирмите участници, да осъществят контакти с тях, да зададат въпросите си, да преценят опциите си за развитие и да претеглят и оценят атрактивните предложения на компаниите. Но най-вече младите експерти ще могат да се запознаят с дейността на всяка една фирма и на живо да организират своите планове за професионалното си бъдеще.

Компаниите, които ще вземат участие в събитието на Техническия университет в Пловдив, са утвърдени в своята област и са се доказали с партньорското си отношение към своите служители. Но не на последно място, те ясно отстояват позицията си в подкрепа на образованието и не се колебаят да помогнат в кариерното развитие на студентите.

Като основен медиен партньор на форума „Стажове“, Инженер.bg ще представи някои от компаниите, които ще присъстват на събитието на ТУ – София, филиал Пловдив. Сред нашите партньори на форума са: АББ България, ВП Бизнес Солюшънс (VP Business Solutions), Либхер-Хаусгерете Марица, Монди Стамболийски, Теси, Фесто Производство и Шнайдер Електрик България.

АББ България е световен лидер в дигиталната трансформация на индустрията. Компанията е дългогодишен иноватор в сферата на електроснабдяването и електрообзавеждането, роботиката и автоматизацията на процеси и задвижвания.

ВП Бизнес Солюшънс (VP Business Solutions) е HR компания, която работи с надеждни индустриални фирми, които са утвърдили своите услуги и продукция както на световните пазари, така и у нас. Компанията обслужва нуждите от подбор на персонал за доказани фирми като ВП Брандс Интернешънъл, KT International и Галакси Инвестмънт Груп.

Либхер-Хаусгерете Марица е световно доказан производител на бяла техника, който постоянно инвестира в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.

Монди Стамболийски е част от Монди Груп – международен лидер в производството на опаковки и хартия. Производственото предприятие в гр. Стамболийски има повече от 70 години опит в производството на целулоза и хартия.

Теси е водещ европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди. Компанията разработва технически решения на най-съвременно ниво и разполага с едни от най-големите производствени мощности в Европа.

Фесто Производство е най-големият завод за сензори на Festo AG. Компанията реализира и предоставя техника и оборудване за автоматизация и техническо обучение като компоненти за фабрична автоматизация, сензори за поток и налягане, комуникационни модули и контролери и др.

Шнайдер Електрик България е дъщерно дружество на мултинационалната компания Schneider Electric. В България компанията присъства с един от най-интелигентните си заводи в Европа и предоставя ефективни решения за енергийно снабдяване и автоматизация на промишлени и инфраструктурни обекти, жилищни и обществени сгради, центрове за данни и др.

Не се съмнявайте в шансовете за разширяване на професионалните хоризонти, които форумът „Стажове“ на ТУ – София, филиал Пловдив ще Ви предостави. Вземете активно участие в кариерното изложение и инициирайте своето бъдеще в техническата и инженерна индустрия.

Източник на снимковия материал: ТУ-София, филиал Пловдив

Тагове: HR, индустрия, кариера, обучение, производство, стаж

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София, филиал Пловдив
http://www.tu-plovdiv.bg/