Костал от „Дни на кариерата“: Целта ни е да постигнем оптимален професионален климат за всички наши служители

27.11.2018 г.3 мин.


Атрактивни позиции за работа и професионално израстване предложи Костал България Аутомотив по време на „Дни на кариерата” в пловдивския филиал на Технически университет – София. Като част от структурата на технологичния лидер в разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия Kostal, компанията си спечели име на модерно предприятие, което буди интереса на младите специалисти у нас. Ето и с какво Костал привлече вниманието на студентите и бъдещи професионалисти по време на традиционния есенен кариерен форум.„Предприятието ни в гр. Пазарджик предоставя комфортни условия за работа и оптимален професионален климат за служителите на компанията. В очакване сме на новите попълнения от млади колеги, които сега завършват своето образование и търсят реализация в сферата на технологиите за автомобилната промишленост”, коментираха за Инженер.bg от Костал България Аутомотив.


Сред работните позиции, с които дружеството привлича завършващите студенти, са: Специалист по поддръжка на ел. оборудване и автоматизацията, Специалист по индустриални информационни технологии, Техник производствен анализ, Механик, Специалист качество на производството и Специалист обслужване на клиенти.


„Полагаме максимални усилия да създадем сплотена и ефективна атмосфера за всички служители. Надяваме се, прекрачвайки прага на Костал България Аутомотив, младите ни колеги да открият един свят от безкрайни възможности за развитие и усъвършенстване. Стимулираме проявите на инициативност, новаторство и постигането на високи резултати”, допълниха от компанията.


Kostal притежава 46 клона, локализирани в 21 държави на 4 континента, в които работи с около 17 хил. служители. Предприятието в Пазарджик стартира дейност през 2017 г., като към момента в него работят близо 1300 човека. Плановете му за развитие обаче включват разширяване на екипа до 1700 служители.


Ако и вие искате да стартирате кариерата си в предприятие, чиито клиенти са световни автомобилни производители като Škoda, Volkswagen, BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Bentley и Lamborghini, не пропускайте своя шанс и кандидатствайте веднага.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/