Десетото юбилейно издание на форум „Стажове“ в ТУ-София ще бъде на 18 май т.г., създавайки възможности за успешна кариера

11.05.2022 г.7 мин.

Заповядайте на форума, за да се запознаете с дръзновения екип на Инженер.bg, както и с възможностите, които предлага Инженерна борса.

Технически университет – София отново предоставя на студентите и младите специалисти от техническия бранш възможност за бляскав старт в кариерата с форума „Стажове“. Тазгодишното му издание ще бъде десето и ще се проведе на 18 май 2022 г. в 12-и и 2-ри блок на университета в столицата. „Форумът „Стажове“ е най-голямото подобно университетско мероприятие в страната, в рамките на което бизнесът в България има възможността да се запознае отблизо със своите бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет, създаващ компетентна и квалифицирана работна сила за нуждите на съществуващия пазар на труда“, съобщиха от Технически университет – София. Официалното откриване по традиция ще се проведе във фоайето на 12-и учебен корпус от 10:00 ч. Фирмите, които ще представят своята дейност пред студентите, ще бъдат над 85. Не пропускайте да разберете повече за тях и самото събитие в следващите редове.

Изложението „Стажове“ на ТУ – София помага на стотици студенти да се ориентират кариерно и да поемат по пътя на своето бъдещо професионално развитие. Възпитаниците на университета и младите технически специалисти ще имат възможността да осъществят топла връзка с бизнеса, да се запознаят със самите фирми от индустрията, с идеите им, стажантските програми и стипендиантките проекти, които предлагат. Събитието се организира с помощта на Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към университета, който постила пътя за първите стъпки на студентите към една успешна кариера сред многообразие от утвърдени работодатели. Фирмите, участващи в изложението на ТУ – София, ще бъдат над 85 и ще допринесат за увереността и развитието на всеки студент, който ги избере за партньор в професионалното си израстване.

Инженер.bg за пореден път ще бъде основен медиен партньор и участник във форума. В следващите редове ще Ви представим някои от доверените и доказали се работодатели в техническата индустрия, като: АББ България, Електрохолд България, Интегрейтид Микро-Електроникс България, Монди Стамболийски, Мултивак България Продакшън, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, Сентилион, Теси, Фесто Производство и Шнайдер Електрик България.

АББ България е високотехнологична компания, която се стреми към дигитализирано и устойчиво бъдеще, като предоставя софтуери за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и автоматизация на процеси и задвижвания. Можете да намерите АББ България на изложението в бл. 12 на щанд 38.

Електрохолд България (ЧЕЗ) е електроразпределително дружество в Западна България, което постоянно се стреми към иновации, модернизация на базата си и качество на услугите си. Можете да откриете представителите му на изложението в бл. 12 на щанд 16.

Интегрейтид Микро-Електроникс България е утвърдена производствена компания, която предоставя електроника и оборудване за автомобили, индустрия, ВЕИ, телекомуникацията и бита. Можете да се срещнете с част от екипа в бл. 12 на щанд 18.

Монди Стамболийски е лидер в производството на целулозни опаковки и хартия. Компанията поставя акцент върху устойчивото развитие и иновациите в своята политика. Можете да намерите Монди Стамболийски на изложението в бл. 12 на щанд 21.

Мултивак България Продакшън реализира ефективни и ефикасни решения във вакуум опаковането, етикетиращите машини, системите за контрол и инспекция, както и роботизираните опаковъчни линии. Можете да откриете щанда на компанията в бл. 12 на щанд 5.

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън е водещ производител на системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, като акцентира върху иновативните продукти и високите стандарти за качество. Можете да поговорите с представителите на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън в бл. 2 на щанд 78.

Сентилион е доказан производител на електронно оборудване в областта на медицината, авиационната и сателитната техника, системите за контрол и наблюдение и прецизната индустриална техника. Можете да откриете екипа на изложението в бл. 12 на щанд 41.

Теси е български и европейски производствен лидер на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди. Можете да обсъдите кариерното си развитие в дружеството на изложението в бл. 12 на щанд 31.

Фесто Производство е част от глобалната компания Festo AG, която е пионер в технологиите за автоматизация. Компанията разработва техника и оборудване за автоматизация и техническо обучение като компоненти за фабрична автоматизация, сензори за поток и налягане, комуникационни модули и контролери и др. Можете да намерите Фесто Производство на изложението в бл. 12 на щанд 48.

Шнайдер Електрик България предоставя ефективни решения за енергийно снабдяване и автоматизация на промишлени и инфраструктурни обекти, жилищни и обществени сгради, центрове за данни и др. Можете да откриете екипът на световната компания на изложението в бл. 12 на щанд 14.

Не се колебайте да посетите форум „Стажове“ към ТУ – София на 18 май т.г. от 10:00 ч. и да се запознаете с качествени и доверени работодатели. Защото това може да бъде началото на Вашата бляскава кариера! Най-малкото, за да се срещнете с усмихнатия екип на Инженер.bg и да имате възможност да спечелите страхотна награда.

Източник на снимковия материал: Технически университет – София

Тагове: HR, изложение, индустрия, кариера, обучение, стаж

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София
https://tu-sofia.bg/