РАИТ-ЕЛ: Хигиена, чистота и здраве с антибактериалните ключове и контакти MODUL на Tem Čatež

11.01.2021 г.3 мин.

Във времето, в което живеем в момента, хигиената е от изключително важно значение, за да гарантираме максимално безопасна среда на обитаване. А ключовете и контактите са едно от местата, изложени на безброй докосвания, което ги превръща в потенциално огнище за развитие на бактерии и разпространение на болести. „В отговор на предизвикателствата на съвременния ден, доказаната производствена компания Tem Čatež разработи ключове и контакти от продуктовата гама MODUL с антибактериално покритие, към което са добавени сребърни йони. Те осигуряват продължителна защита, надеждно и ефективно предотвратявайки развитието и разпространението на бактерии, микроби и гъбички“, информираха за Инженер.bg от българската търговска фирма РАИТ-ЕЛ, която предлага продуктите на TEM Čatež в България.

Антибактериалната гама MODUL е особено подходяща за болници, здравни центрове, домове за възрастни хора, хосписи, ресторанти, хотели, летища, автогари и жп гари, бизнес и търговски пространства, обществени институции и др.

Благодарение на своята заоблена форма, меките антибактериални панели са лесни за почистване и поддръжка. Продуктовата гама е изпълнена в бял цвят и включва антибактериални бутони, меки панели и контакти, които са комбинирани с монтажни рамки и превключващи механизми за модулната система MODUL.

От три хилядолетия човечеството използва среброто в качеството му на безопасен и ефективен дезинфектант, тъй като този материал е напълно естествен, здравословен и екологичен. Специалната антибактериална добавка със сребърни йони осигурява дългосрочна, надеждна и ефективна защита, като осигурява хигиена, чистота и здраве за хората.

Сребърните йони правят изделията напълно подходящи за използване в среда със строги хигиенни условия. Тестовете за съответствие с изискванията и на най-високите японски стандарти JIS Z 2801 са проведени от независима лаборатория“, поясниха от РАИТ ЕЛ.

„Антибактериалната гама ключове и контакти MODUL на Tem Čatež се предлагат на конкурентна цена. Те създават необходимите условия да се запази човешкото здраве, осигурявайки пълна функционалност на изделията. Бутоните, декоративните панели и контактите могат лесно да бъдат почиствани и поддържани. Устройствата са комбинирани с класически монтажни рамки и превключвателни механизми, като на гърба на всяко от тях има маркировка AW (б.ред. антибактериално бяло)“, коментираха още от доказаната търговска компания РАИТ-ЕЛ.

Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ, Tem Čatež, freepik.com

Тагове: TEM Čatež, електротехника, ключове и контакти, РАИТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/