Осигурете си лекота при работа и се насладете на истинско италианско кафе с предложението на ТП ВАГО Контакттехник

09.11.2018 г.4 мин.

Напълно в унисон с вече установените традиции, ТП ВАГО Контакттехник обяви своята нова есенна промоция. „Този път ще изненадаме нашите клиенти с едно изключително изкушаващо и тонизиращо предложение. В рамките на новата ни есенна промоционална кампания всеки закупил комплект разклонителни клеми WAGO Profi ще може да се наслаждава на истинско италианско кафе, тъй като ще получи като подарък оригинална кафеварка Bialetti Moka Express“, информираха за Инженер.bg от българското представителство на водещата немска компания.


Есенната промоционална кампания на ТП ВАГО Контакттехник вече е в ход и ще бъде активна до изчерпване на наличните при дистрибуторите на компанията количества. По време на кампанията, всеки клиент, закупил промо комплекта WAGO Profi, ще получи като подарък кафеварка Moka Express. „Тя се е превърнала в символ на италианското кафе. Разработена е от Alfonso Bialetti и е записана в рекордите на Гинес като най-продаваната кафеварка в света“, разказаха за Инженер.bg от ТП ВАГО Контакттехник.Промоционалният пакет WAGO Profi съдържа 400 броя клеми модел 221-412; 400 броя от модела 221-413; 100 броя от клемите 221-612; 60 броя от 221-613 и по 200 броя от моделите 2273-202 и 2273-203.


„Този пакет дава възможност на нашите клиенти да се възползват от предимствата на разклонителните клеми от серията 221, които осигуряват един по-лесен, по-бърз и по-безопасен начин за свързване“, заявиха от ТП ВАГО Контакттехник. „Водещото при тази серия е удобството и сигурността при работа. За да бъдат приложени клемите не се налага използването на допълнителни инструменти. Единственото, което електротехниците трябва да направят, е да отворят лоста, да вмъкнат проводника и да затворят“, допълниха от фирмата.Удобството, което дава задвижването с лост, надеждността и бързината при работа, които се постигат с разклонителните клеми от серията 221 провокира компанията WAGO да разшири серията с още един модел WAGO Compact. „Този нов модел е предназначен за проводници със сечения до 6 mm2, с което обхватът на серията 221 се разширява, като сега тя вече включва клеми, подходящи за твърди и многожилни проводници със сечения от 0.2 до 6 mm2“, уточниха от българското представителство на WAGO. Клемите се предлагат във вариант за два, три и пет проводника.


Повече информация за промоционалното предложение на ТП Ваго Контакттехник, бихте могли да намерите в Промо.bg!


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности ибъдещитей планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ВАГО Контакттехник, WAGO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg