WAGO обяви в София предпремиерно иновации, които ще бъдат показани на Хановерски индустриален панаир

19.04.2017 г.3 мин.

ТП ВАГО Контакттехник, представителство на лидера в производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация WAGO Kontakttechnik, проведе серия презентации в седмицата от 3-ти до 7-ми април 2017 г. На събитията Wago представи качествено нова концепция за автоматизация, базирана на т.нар. „Application“ контролери, както и разширение на системата за автоматизация за екстремна среда XTR. „Гост-лектор бе г-н Вадим Гилерт от отдел „Бизнес развитие, направление Автоматизация”, от централата на Wago Kontakttechnik в Германия, съобщиха за Инженер.bg от ВАГО.


Събитието предшества един от най-мащабните индустриални форуми в света, а именно Хановерски индустриален панаир, който през 2017 г. ще се проведе между 24-ти и 28-ми април в едноименния немски град. „Wago се възползва от подбраната професионалната аудитория, за да обяви предпремиерно някои от иновациите, подготвени като изненада за посетителите на панаира”, коментираха още от ВАГО България.В рамките на презентациите в детайли бяха разгледани „Application“ контролерите на  WAGO. „Презентирахме и разширение на системата за автоматизация за екстремна среда XTR с нови модули, които дават възможност за управление на процеси и във взривоопасна среда”, поясниха от ВАГО България.


ТП ВАГО Контакттехник, представител на WAGO както за България, така и за Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Косово, Албания и Черна гора, организира събитието съвместно с Ехнатон България.


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ТП ВАГО Контакттехник

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg