Висок старт в кариерата с Луфтханза Техник София? Разберете как на „Дни на кариерата“ 2020

29.09.2020 г.3 мин.

Ако сте студент в техническа специалност и планирате старта на своята кариера, то не пропускайте да посетите предстоящото изложение „Дни на кариерата“. Събитието е планирано да се проведе на 13 октомври 2020 г. на територията на Технически университет – София (ТУ-София) и на 14 октомври в ТУ-София, филиал гр. Пловдив, и Факултет и Колеж – Сливен. Сред изложителите в двудневния форум е и българското авиоремонтно дружество Луфтханза Техник София. Вижте какво споделиха за своята дейност и бъдещото си участие в „Дни на кариерата“ от екипа на компанията.

Луфтханза Техник София е част от световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп.

От навлизането си в българския авиационен сектор през октомври 2008 г. до днес дружеството се позиционира като водещ доставчик на поддръжка, цялостен ремонт и ремонт на компоненти, както и на двигатели на въздухоплавателни средства. Луфтханза Техник София извършва технически проверки, свързани с поддръжката на фамилията самолети Airbus A320 и Boeing B737, включително B737 Classic и B737 NG“, посочиха от компанията.

Авиоремонтното дружество за поредна година е сред финалистите в ежегодната класация Graduate Survey, която отличава най-предпочитаните работодатели сред студентите в България.

Луфтханза Техник София гради успешно и своя отличителен работодателски бранд, а дейността на компанията традиционно привлича интереса на млади хора, които поемат по пътя на инженерната професия.

Ние в Луфтханза Техник София поддържаме високото качество на нашите услуги благодарение на професионализма на служителите ни, на които осигуряваме атрактивни възможности за личностно и професионално развитие в динамична и приятелска среда“, коментираха пред Инженер.bg от дружеството.

Темповете, с които се развива авиационната сфера, предполагат и нашето постоянно технологично усъвършенстване и присъединяването към екипа както на опитни, така и на млади технически специалисти. Винаги сме удовлетворени от срещите си с бъдещите инженери и от интереса им към компанията. Имаме изградени традиции по отношение на приобщаването на студентите за работа и стаж в компанията. Затова и с нетърпение очакваме да се срещнем с бъдещите ни колеги на 13 и 14 октомври в рамките на форума „Дни на кариерата“, заявиха в заключение от екипа на Луфтханза Техник София.

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia