Заповядайте на „Стажове“ 2018 в ТУ-София и открийте вашата перспектива за професионално развитие

16.04.2018 г.10 мин.

Ти си студент в 3-ти или 4-ти курс и искаш да стажуваш в утвърдена компания, в която да натрупаш нови знания и опит по специалността си? Заповядай на „Стажове“ 2018 г.“, отправят покана от Технически университет – София. „Стажове“ е едно от двете кариерни изложения, които висшето учебно заведение организира ежегодно. Тази година форумът за работодатели ще се проведе на 17 април във 2-ри и 12-ти корпус на ТУ – София, а на 18 април компаниите, предлагащи стажантски позиции, ще се срещнат със студентите във Филиал Пловдив и Факултет и Колеж – Сливен на университета. Ето и кои работодатели ще търсят своите стажанти по време на събитието ...


АББ България – част от групата на АBB, лидер в дигиталните технологии за промишлеността. Освен централния офис в София, предприятието разполага с четири производствени клона в страната. Два от тях – за производство на електрически компоненти ниско и средно напрежение, са позиционирани в гр. Раковски, област Пловдив. Желаещите да се запознаят с възможностите в компанията, могат да посетят щанда им в пловдивския филиал на ТУ-София.Айгер Инженерингутвърдена компания в структурата на швейцарския холдинг Aiger Group AG, която е специализирана в инженеринга и производството на машини за различни индустрии, сред които фармацевтичната, опаковъчната, тютюневата и др. Дружеството е обявено за най-иновативно предприятие на България за 2015 г., а негови представители ще се срещнат със студентите на ТУ-София отново на територията на Филиал Пловдив.


Бер-Хелла Термоконтрол – подразделение на водещия немски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), което произвежда електроника за климатични системи в автомобилния бранш. Плановете за разширение на компанията включват нови продукти в производственото портфолио, както и нарастване на броя служителите до 600. „Водещи при избора на нови служители, включително стажанти, са личностните качества. Държим на отговорност, мотивация и любов към работата“, коментираха за Инженер.bg от BHTC.Интегрейтид Микро-Електроникс България – част от структурата на световния лидер в областта на автомобилната, индустриалната, ВЕИ, телекомуникационната и битовата електроника – Integrated Micro-Electronics, Inc. У нас предприятието разполага с производствени мощности в Ботевград, както и с развоен център в София, като общо 2 300 специалисти са ангажирани с различни дейности. „Очакваме всички заинтересовани да ни посетят по време на „Стажове“, за да им разкажем подробно за кариерните възможности, които можем да им предложим“, заявиха от IMI.


Киттнер Анлаген унд Машиненбау експортно ориентирана машиностроителна компания, чиято производствена база е разположена в индустриалната зона на с. Калояново, област Пловдив. През годините компанията се утвърждава като надежден партньор, благодарение на прецизната си работа и висококвалифицирания си екип. Ако сте заинтересовани от работа или стаж именно в Киттнер, посетете щанда им в пловдивския филиал на ТУ-София.КонтурГлобал – международната електроенергийна компания е мажоритарен собственик на ТЕЦ Марица Изток 3. Цели на дружеството са осигуряване на надеждна и достъпна електроенергия, икономическия растеж и по-добри условия за живот в районите, в които развива дейността си. ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3 ще вземе участие в „Стажове“ 2018, за да запознае заинтересованите студенти по-подробно с дейността си и с перспективите, които една международна енергийна компания предоставя на младите специалисти.


Костал България Аутомотив технологичен лидер в разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия и част от структурата на международната група Kostal. Производството на българското дружество е локализирано в гр. Пазарджик, където ежегодно се произвеждат компоненти за над 5 милиона автомобила на световни марки. Компанията инвестира изключително в развитието и квалификацията на своите служители, а техни представители ще можете да намерите във Филиал Пловдив.Либхер-Хаусгерете Марица е част от международния технологичен концерн Liebherr. Компанията стартира дейност у нас през 2000 г., като до днес 3 пъти е отличавана с приза „Инвеститор на годината“. В завода край Пловдив се произвеждат както професионални хладилници и фризери, както и висококачествена хладилна техника за домакинството. Ако желаете да стажувате именно там, намерете щанда на Либхер на „Стажове“ 2018 г.


Луфтханза Техник София – след най-новото си разширение компанията се превърна в най-голямата ремонтна база за самолети в Източна Европа. „Младите специалисти са бъдещето на компанията. Ето защо не спираме да се грижим за тяхното развитие“, коментираха от дружеството. Стажантски позиции през цялата година в различни отдели и непрекъснати вътрешни обучения са само част от възможностите, които привличат младите инженери в глобалното семейство на Lufthansa.Мелексис България – най-голямата база на групата Melexis, специализирана в разработване, производство, изпитване и продажби на високотехнологични интегрални схеми, сензори и системи. Постоянното развитие на компанията е причина и за усърдното попълване на колектива с млади инженерни кадри с образование в сферата на микроелектрониката, електрониката и автоматизацията. „Културата на Melexis позволява да се усъвършенства връзката между големите умове, великите екипи и добрите резултати“, заявиха от компанията.


Метал Технолоджи Груп (MTG)утвърден български холдинг, съставен от три отделни предприятия, а именно Осъм АД в гр. Ловеч, Алуком АД в гр. Плевен и Центромет АД в гр. Враца. „Слоганът на компанията ни е „Една група – много възможности“, като това се отнася и до възможностите за работа и професионално развитие в нея. Търсим млади специалисти с ентусиазъм и новаторски идеи“, заявиха от MTG. Техен представител можете да намерите на 17 април на изложението „Стажове“ в София.Мултивак България Продакшън – компанията е част от структурата на лидера в опаковъчните решения Multivac. Производствената ѝ база е разположена в Индустриална зона София-Божурище, където са създадени всички необходими условия за безпрепятственото развитие на служителите и стажантите на българското дружество.


Сенсата Технолоджис България – като производител на сензори за автомобилната индустрия и част от структурата на глобалния технологичен холдинг Sensata Technologies, предприятието отдава изключително внимание на квалификацията на своите служители. Вратите на Сенсата са широко отворени за млади специалисти, като освен стажантска, компанията развива и стипендиантска програма.Стомана Индъстри – фениксът на българската тежка промишленост развива производствената си дейност като част от Сиденор Груп. Спецификите на работния процес изискват професионализъм и лоялност от страна на всеки служител. Ето защо българската компания прилага активна социална политика и добри практики по отношение на човешкия ресурс, с които успява да привлече и задържи ценни за сектора кадри.


Фесто Производство – дружеството е част от Festo AG&Co.KG., световен лидер в областта на автоматизацията. Предприятието в България е съсредоточено върху производството на широка гама от изделия в областта на автоматизацията. „Служителите са най-ценният капитал на дружеството“, категорични са от Фесто Производство. Повече за стажовете и опциите за изграждане и развитие на млади специалисти можете да научите на „Стажове“ 2018 г.Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) – българската компания със 70-годишна история в областта на енергетиката провежда собствена стажантска програма. „Даваме възможност на стажантите да се запознаят с работата във всеки един от цеховете и отделите на предприятието, за да преценят къде биха се чувствали най-полезни“, коментираха от ЦЕРБ за участието си в 12-тото кариерно изложение „Стажове“.

 

Husqvarna - в началото на месец февруари 2018 г. доказаният шведски производител придоби Строително оборудване ЕООД, гр. Русе. В завода се произвеждат лека трамбоваща техника, техника за обработка на бетон, ръчна хидравлична техника за строителството и др. Какви са възможностите за млади инженери и в кои отдели на дружеството се развиват стажантски програми ще научим от представителите им на изложението за работодатели през април в ТУ-София.

 


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, КонтурГлобал, Костал България Аутомотив

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АББ България ЕООД
www.abb.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Сенсата Технолоджис България ЕООД
http://sensata.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
https://www.festo.com/cms/bg_bg/55737.htm

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Айгер Инженеринг ООД
www.aiger.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Интегрейтид Микро-Електроникс България ЕООД
http://www.global-imi.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мултивак България Продакшън ЕООД
https://bg.multivac.com/bg/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Строително оборудване ЕООД
www.husqvarnacp.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД
https://kittner.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Централна енергоремонтна база ЕАД
http://www.cerb.eu/index.php?cerb=0

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Стомана Индъстри АД
http://www.stomana.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Метал Технолоджи Груп АД
http://bg.mtgbg.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София
https://tu-sofia.bg/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

КонтурГлобал Марица Изток 3 АД
www.contourglobal.com/asset/maritsa-east-3

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Технически университет – София, филиал Пловдив
http://www.tu-plovdiv.bg/