R&M България Пръдакшън: В основата на идентичността ни е ангажиментът към най-съвременните комуникационни решения

08.02.2024 г.5 мин.

В динамичния свят на комуникациите компаниите периодично правят оценка на своите цели, за да се адаптират към променящите се нужди на своите клиенти и партньори. Осъзнавайки това, R&M (Reichle & De-Massari AG), водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, наскоро премина процес на трансформация, за да предефинира своите визия, мисия и цели. С тази цел компанията проведе множество стратегически дискусии със своите мениджъри и събра обратна връзка чрез анкети на служителите, което доведе до редица оптимизации, а в някои случаи и до пълно преформулиране на ключови концепции от визията ѝ. Повече за процеса и резултатите от него пред Инженер.bg разказаха специалистите от българското производствено дружество на компанията Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

С над 60 години опит, Reichle & De-Massari е компания, която винаги е била в челните редици на технологиите и техническите решения за осигуряване на сигурна и бърза комуникация между хора и стопански организации. Въпреки това, в отговор на непрекъснато променящите се изисквания на дигиталната ера, от компанията разбират необходимостта да приведат своята визия и мисия в съответствие с настоящите и бъдещите комуникационни нужди на света.

„В основата на нашата идентичност е ангажиментът ни да предоставяме неограничени комуникационни решения. Нашите продукти и услуги са проектирани да отговорят на изискванията за безусловно достъпни мрежови инфраструктури, осигурявайки стабилна свързаност вчера, днес и утре. Тази отдаденост ни тласна към нова роля като доставчик на интегрирани решения „всичко в едно“ за комуникационни мрежови инфраструктури”, поясниха от българското дружество.

„Свързаността, която има значение“ днес се превръща във водещ принцип за компанията. Във време, в което цифровата свързаност е неразделна част от всеки аспект на живота – от домовете до мобилните комуникационни антени, холистичният подход на R&M обхваща мрежи за данни, сгради, производствени съоръжения, центрове за данни и разнообразие от приложения. От компанията са категорични, че значението на свързаността за улесняване на процесите на комуникация и трансфер на данни в световен мащаб не може да бъде подценявано. В момента то е еквивалентно на основните нужди като водоснабдяване или електроснабдяване.

Ако се интересувате от възможностите за професионална реализация в Райхле и Де-Масари България Производство или участие в стажантската програма на компанията „Инженерна академия“, повече информация бихте могли да научите, като следите нейния микросайт в Борса.bg.

„Нашият ангажимент към устойчивостта е непоколебим от създаването на компанията. Работим с фокус върху средносрочните и дългосрочните ни цели, като се стремим непрекъснато да се развиваме чрез разработването и производството на подходящи комуникационни инфраструктури. Като признаваме колко важна е свързаността в индустрията, ние се застъпваме за смислено и устойчиво партньорство със специалисти от други области на техниката и технологиите. Сътрудничейки си с партньори с подобно на нашето мислене, ние вярваме, че нашата визия може да бъде реализирана още по-бързо и по-успешно”, коментираха българските специалисти на R&M.

Тъй като светът продължава да разчита на широка честотна лента и надеждни мрежи за ежедневни процеси, транзакции, сетълменти и др., за близкото бъдеще Reichle & De-Massari си поставя за цел да отстоява позицията си на лидер и новатор в областта.

„Трансформацията на нашата визия не е просто изявление, това е ангажимент за формиране на бъдещето на комуникационните инфраструктури. Заедно с нашите партньори и заинтересовани страни, ние сме готови да „прегърнем“ предизвикателствата и възможностите, които предстоят, като гарантираме, че нашите решения ще продължат да имат важно значение в свързания свят на утрешния ден”, допълниха още от Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Тагове: HR, кариера, производство, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД
www.rdm.com