Кариерният форум Best Engineering Week 2018 започва на 13 март! Регистрирайте се за участие до 7 март 2018 г.

02.03.2018 г.4 мин.

Традиционното кариерно събитие Best Engineering Week (BEW) тази година ще започне на 13 март, а Инженер.bg отново има удоволствието и честта да бъде негов генерален медиен партньор. В рамките на BEW утвърдени компании от сферата на инженерните технологии ще получат възможността да изправят студенти и начинаещи специалисти пред реални казуси и задачи от съответните области. „В продължение на 10 календарни дни младите инженери ще се борят с предизвикателствата на международни брандове като Liebherr и Melexis. Големите победители ще бъдат отличени на официална церемония и ще получат шанс за начало на своя професионален път “, разясниха организаторите от студентската организация BEST Sofia (Борд на европейските студенти по технологии).Събитието ще обхване периода от 13 до 22 март 2018 г. В деня на откриването, след кратка презентация, ще бъдат обявени отделните състезания, а участниците ще бъдат разделени в отбори. От 14 до 21 март 2018 г., ще се проведе същинската част от състезанието - ще бъдат зададени практически казуси, чието решение да търсят бъдещите инженери, демонстрирайки своите възможности. След това представители на включилите се компании ще оценят свършената работа.


„Идеята на Best Engineering Week е да даде възможност на работодателите да тестват знанията и умения на бъдещите си служители, както и да получат нови идеи за своя бизнес“, уточниха от BEST и допълниха: „За това ще помогне и кариерният коктейл, който организираме като финал на състезанието. На него двете страни ще могат да споделят опит и идеи в непринудена обстановка“.


Официалното закриване и награждаване на участниците, както и планираният коктейл ще се състоят в последния ден от мероприятието – 22 март 2018 г.


Сред фирмите-партньори, заявили участие, е Мелексис България – най-голямото производствено дружество на глобалната група Melexis. Компанията е специализирана в разработванете и производството на интегрални схеми, сензори и системи за индустрията и автомобилната промишленост. Мелексис България е и генерален партньор на BEW.


Още един представител на световно признат лидер e Либхер-Хаусгерете Марица, част от международния технологичен холдинг Liebherr. Предприятието развива дейност у нас от 2000 г., като осигурява професионално развитие на повече от 2000 човека. Дружеството произвежда широка гама от професионална и битова хладилна техника.


Сред основните партньори на събитието са още Interoute, Vivacom, УниKредит Булбанк, Кока-Кола Хеленик, Волво Груп България, Grammer, IBM, SBTech, Walltopia, ЛЕМ България, Абалта.„Ако ти си студент и инженерството за теб е професионален път и начин начин на живот, не пропускай да се включиш в тазгодишното издание на Best Engineering Week. Регистрирай се за участие не по-късно от 7 март 2018 г. и можеш да откриеш своя бъдещ работодател“, призоваха организаторите.


Регистрация за събитието можете да направите ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Best Engineering Week

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мелексис България ЕООД
https://www.melexis.com/en