Телетек Електроникс представя безжичен алармен контролен панел BRAVO за домове, офиси и магазини

26.08.2020 г.4 мин.

Доказаният български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс представя своя безжичен алармен контролен панел BRAVO, разработен за приложение в домове, офиси и търговски обекти. Устройството предлага възможност за непрекъснато 24-часово наблюдение и интуитивен за работа потребителски интерфейс AJAX SP Cloud Service. „Аларменият контролен панел може да поддържа до 16 охраняеми зони. BRAVO е достъпен и в комплект с набор от безжични устройства, подготвени за директен монтаж в мястото на инсталацията, без необходимост от допълнителни настройки и програмиране“, коментираха пред Инженер.bg от Телетек Електроникс.

BRAVO представлява безжичен алармен контролен панел с вграден захранващ блок, който е фабрично монтиран към дъното на кутията. Устройството e подходящо решение за изграждане на безжични системи за охрана на домове, малки офиси или търговски обекти. Аларменият контролен панел BRAVO е сертифициран съгласно изискванията на международните стандарти EN50131, GRADE 2.

Към панела могат да се обучат до 16 безжични детектора от серията Bravo. Телетек Електроникс разполага с богата гама от детектори за пожар, наводнение, движение и т.н., като всеки от тях представлява една зона за охрана. Безжичният панел BRAVO се характеризира със своята улеснена инсталация, поддръжка и работа, предоставяйки на потребителите два режима на охрана – пълна и частична. „Системата може много лесно да се контролира чрез дистанционно управление. Предлагаме също и възможност за свързване през мобилното приложение MobileTTE за смарт телефони и допълнителния BRAVO TTE GPRS модул, който се инсталира към панела, споделиха от Телетек Електроникс.

Технически характеристики на алармен панел BRAVO:

 • Основно захранване: 100-240 VAC; 50-60 Hz;
 • Консумация: 150 mA;
 • Резервно захранване (батерия): 1x3.7 V/ 4000 mAh, Li-Po тип;
 • Работна честота: 868-869 Mhz (Adaptive Frequency Agility Algorithm);
 • Тип на комуникацията: Двупосочна;
 • Вградена сирена: 1 брой; 85 dB;
 • Работна температура: от -10 °C до +40 °C;
 • Степен на относителна влажност: 93% при 30 °C;
 • Размери: 220x160x38 mm;
 • Тегло: 1.376 kg;
 • Материал: ABS пластмаса.

Функционални характеристики на алармен панел BRAVO

Аларменият панел BRAVO разполага с тампер-ключ за самоохрана на кутията, както и с джъмпер за възстановяване на фабричните настройки (reset). Състоянието на зоните и статуса на системата се визуализират чрез LED индикация. „Аларменият контролен панел разполага с вградена сирена и с още една сирена за външен монтаж, както и с два слота за монтаж на комуникационни модули. За улеснение на операторите устройството е оборудвано с памет за съхранение на данни за 300 събития, допълниха в заключение от българската фирма.

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Телетек Електроникс ЕАД
https://teletek-electronics.com/bg