Чембер инструменти Fromm – верният помощник в опаковъчния процес, сега на специална цена от Бетелгиус

17.11.2020 г.5 мин.

Чембероването е един от най-наложилите се методи за опаковане и транспортиране на продукти. Чембер машините се използват както за опаковане на индивидуални товари (кутии, кашони, дървен материал, палети, плочи и др.), така и за палетизиране на товари. „Изборът при нас наистина е богат, когато става въпрос за чембероване. В продуктовата листа на Бетелгиус са включени повече от 40 базови модела връзващи инструменти за пластмасова и метална лента, както и полуавтоматични и автоматични настолни машини. Само сега предоставяме 10% отстъпка за чембер инструментите от новата S серия и страхотни подаръци при закупуване на модел от серията Dynamic 2100 на швейцарската компания Fromm“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бетелгиус, която предлага висококачествени решения за оптимизиране на опаковъчния процес и е официален представител за България на продуктите Fromm.

Електрическите чембер инструменти са предназначени за големи товари при транспортиране, товарене и разтоварване. Те работят с полиестерна и полипропиленова лента. „Подходящи са както за малки производства, така и за индустриални решения и складови дейности. Тяхната опростеност и здравина ги прави незаменим помощник при опаковането на продукти“, допълниха от доказаната българска търговска и производствена фирма.

Избирайки новата серия S чембер инструменти (P328-S и P329-S), получавате: 

  • Мултифункционален „3 в 1“ инструмент с възможност да превключвате между ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режим на работа с едно докосване на екрана;
  • Повече безопасност за операторите с много здрав цветен сензорен екран и същевременно достатъчно чувствителен на допир, за да могат операторите да работят с всякакъв вид предпазни ръкавици;
  • Интегрирана база данни с чембер ленти с 10 стандартни конфигурации и възможност за запазване на персонализирани настройки с натискане на един бутон;
  • Възможност за заключване на настройките чрез въвеждане на ПИН код, за да не бъдат неволно променени. 

„И тъй като месецът на „Черния петък“ вече започна, ние също няма да изневерим на традицията. До 30 ноември 2020 г. предоставяме 10% отстъпка за чембер инструментите от новата S серия на Fromm“, обърнаха се към своите клиенти от Бетелгиус. Повече за офертата Вижте ТУК. 

Fromm Dynamic 2100 – лека и удобна чембер машина с отлично съотношение „качество – цена“ 

Чембер машината Fromm Dynamic 2100 е един от най-продаваните чембер инструменти, поради отличното съотношение „качество – цена“. С него се работи до 5 пъти по-бързо, отколкото с други ръчни инструменти. Лек и удобен за работа, може да се държи само с една ръка и да се използва за различни товари, кашони, стоки върху палети, сандъци, паркети, бетонови блокчета и плочки, палети с тухли, дървен материал, камък и др.

Електрическият чембер инструмент Fromm Dynamic 2100 се предлага за полипропиленова (РР) и полиестерна (РЕТ) лента във варианти с размери: 

  • Ширина 12.7 mm и дебелина 0.40-0.64 mm;
  • Ширина 16 mm и дебелина 0.65-1.05 mm;
  • Ширина 19 mm и дебелина 0.65-1.05 mm.

 „Само сега при закупуване на налични на склад модели от серията Dynamic 2100, получавате батерия и зарядно като подарък. Вижте всички наши актуални промоции! Възползвайте се от офертите сега“, призоваха от Бетелгиус. 

Допълнителна информация за промоционалното предложение ще откриете на Промо.bg

Източник на снимковия материал: Бетелгиус, Fromm

Тагове: Fromm, Бетелгиус, логистика, опаковане, чембер машини

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/