Разнообразни форми и цветове с рентабилните решения за маркиране чрез самозалепващи етикети на Вебер Етикетен България

02.04.2021 г.3 мин.

Хартиени самозалепващи етикети за термотрансферен и термодиректен печат

Основната дейност на Вебер Етикетен България включва производството и продажбата на самозалепващи и несамозалепващи етикети, термотрансферни ленти и принтери. Техническата обезпеченост на фирмата позволява производството на етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове. „Маркировката е задължителна в почти всички области, защото съдържа ценни данни за партидата, производството и срокa на годност, логистична информация и т.н.“, обясниха от компанията за Инженер.bg. Ето защо днес заедно със специалистите от доказаното дружество Вебер Етикетен България ще Ви представим няколко рентабилни решения за маркиране чрез самозалепващи етикети. Вижте повече!

Хартиени самозалепващи етикети за термотрансферен печат 

Термотрансферните полугланцови самозалепващи етикети с постоянно лепило са оптимално рентабилно решение, което предлага отлично качество на печат и може да се използва за редица общи приложения. Тези етикети са устойчиви на надрасквания и слънчева светлина и се използват основно за етикетиране на единични стоки, кашони, палети и др. 

Лепилата за хартиените етикети са: 

  • Стандартни;
  • Силнозалепващи — подходящи за неравни, прашни и влажни повърхности;
  • Лепило за приложения, които изискват дълбоко замразяване;
  • Лесно разлепваемо лепило, подходящо за приложения, в които етикетът впоследствие се премахва и не оставя следи върху повърхността на етикетирания продукт. 

Хартиени самозалепващи етикети за термодиректен печат 

„Термодиректните етикети с постоянно лепило се изработват от хартия, покрита с термочувствителен слой, който дава черен отпечатък. Лепилата, които се използват, са същите както при етикетите за термотрансферен печат“, поясниха от Вебер Етикетен България. 

Tермодиректните материали се произвеждат в две разновидности: 

  • ECO – без защита на термочувствителния слой. Етикетите от този материал се използват в магазини за маркиране на цена и тегло. Използват се и в промишлени условия за краткосрочно маркиране и при условия на слабо замърсяване; 
  • TOP – термочувствителният слой има защита, която прави етикета устойчив на влага, мазнини, спирт и др. „Етикетите, изработени от такъв материал, се използват за отпечатване на баркодове, маркиране на промишлени продукти и транспортни етикети“, обясниха от компанията. 

Източник на снимковия материал: Вебер Етикетен България

Тагове: Вебер Етикетен България, етикетиране, маркиране, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вебер Етикетен България ООД
http://weberetikettenbg.com/