Преоткрийте своята лична мотивация с новата услуга на Top Skills Recruitment за индивидуален и групов мотивационен профил

20.01.2021 г.4 мин.

Личното внимание и отношение като подход в работата ни на агенция за подбор на персонал са това, което ни кара непрестанно да търсим нови начини за съдействие, методи за усъвършенстване, техники и услуги, които да са от полза в този динамичен свят. В тази връзка имам удоволствието да Ви представя най-новата услуга, която предлагаме – „Изготвяне на мотивационен профил с участието на сертифициран бизнес коуч“. Това сподели за читателите на Инженер.bg един от експертите на HR агенцията Top Skills Recruitment – Милица. Подробности за предимствата и целите на новата услуга ще научите в днешния материал.

Това е диагностичен метод за разкриване на индивидуалната мотивационна и ценностната структура при хората. Работи се индивидуално онлайн, след което се анализира и обсъжда съвместно със сертифициран експерт.

Целите на обучението включват:

  • Индивидуално и екипно развитие, изграждане на личностни и лидерски умения, откриване на решения и постигане на цели в професията и личния живот;

  • Лична и екипна мотивация;

  • Житейско, корпоративно и организационно развитие чрез управление на промяната.

Милица коментира приложението и ползите от прилагането на метода в различни фази и сфери на професионалния живот, а именно при откриване на нови цели и предизвикателства, за осъзнаване на екипните взаимоотношения в работата, за достигане на високи постижения в работата, за преодоляване на конфликти и проблеми от най-различно естество, за по-добра комуникация с околните.

Не пропускайте да разгледате обявите за работа на Top Skills Recruitment ТУК.

„Ние, от Top Skills Recruitment, си сътрудничим с местни и международни компании в търсенето на топ професионалисти и помагаме на търсещите работа да намерят подходящото работно място. Съдействаме на нашите партньори с привличане на подходящи кандидати, анализ и преценка на техните качества и подготовка за самото интервю, като се съобразяваме изцяло с техните изисквания. За нас е изключително важно да разберем нуждите както на клиентите, така и на кандидатите, за да можем ефективно да помагаме на двете страни да намерят това, което търсят“, посочи експертът на HR агенцията.

„Консултациите са сред услугите от портфолиото ни, чрез които помагаме на кандидатите да се почувстват уверени при представянето си пред своя бъдещ работодател. По време на тях установяваме силните им страни, обсъждаме най-големите трудности, които те срещат при търсенето и намирането на работа, говорим за езика на тялото, даваме цялостни насоки и съвети с оглед на професионалните и личните качества на кандидатите“, обясни в заключение Милица.

Научете повече за своята лична мотивация и ценностна система!

Бъдете сред първите, които ще се възползват от новата услуга на Top Skills Recruitment! Тя е подходяща както за изграждане на профил на вече наети служители, така и за подпомагане развитието на техните скрити или неразвити таланти.

За повече информация се свържете с Top Skills Recruitment на email: info@topskills-bg.com и на тел.: 0896 712 304 и 0894 878 710.

Източник на снимковия материал: Top Skills Recruitment, freepik.com

Тагове: HR, Top Skills Recruitment, кариера, обучение