Мултиинженеринг: Отличаваме се със собствен стил и висок професионализъм, но най-вече се стремим да сме полезни

13.09.2022 г.4 мин.

Мултиинженеринг е българска компания с над 20-годишен опит в областта на машиностроенето. Фирмата се развива, благодарение на екипа си от компетентни специалисти, които влагат не само труда, но и сърцето си  в процеса на проектиране, производство и поддръжка на машините и съоръженията. „Зад успеха ни стоят дългогодишни знания, опит и умения. Ние сме предпочитан партньор не само заради коректността, надеждността и лоялността, на които толкова много държим в нашите бизнес взаимоотношения. Нашите  партньори ни ценят основно поради вниманието, което влагаме в изпълняваните от нас проекти, своевременното им изпълнение и това, че могат да разчитат на нас по всяко време. Именно в тази посока работим през всички години, прекарани на индустриалната сцена“, коментираха от Мултиинженеринг. В следващите редове ще Ви запознаем с още една отличителна черта от политиката на компанията, заслужаваща уважение, а именно социалната им ангажираност.

В първите години след основаването си инженеринговата фирма навлиза в индустриалния свят с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Постепенно обхватът на дейността ѝ се разширява  до конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Екипът от иноватори превръща  нестандартното оборудване в акцент и отличителен белег за българската компания. А  хранително-вкусовата и леката промишленост заемат почетната позиция на основен пазарен сектор в дейността им.

„Винаги сме се стремили да съсредоточаваме бизнес целите ни върху приноса, който оказваме за успеха на нашите партньори. Ние вярваме, че пътят към върха е колективен и истинският успех е да постигнем бизнес отношения, в които да има полза за всяка от страните. Разбира се, освен професионалисти, ние на първо място сме хора, затова смятаме, че е особено важно да помагаме безвъзмездно на благородните каузи, за които уменията ни са от полза“, споделиха от Мултиинженеринг за читателите на Инженер.bg.

Посредством професионалните си умения в областта на лазерното рязане, лазерното гравиране, CNC  обработката на детайли, огъването на листов материал, изработването на конструкции, специалистите на Мултиинженеринг са се притекли на помощ на организацията в помощ на бездомните животни Animal Help Kozloduy.

От Мултиинженеринг са изработили специални забавни медальони за четириногите приятели на човека. Те са дарени на неправителствената организация по повод организираната от тях кампания за набиране на средства за отглеждането на очарователните кучета, очакващи своя стопанин.

„Радваме се, че имахме възможността да допринесем за каузата, и то по начин, които демонстрира, че помощта има множество „лица“, стига да има желание“, коментираха от екипа на компанията.

Снимки на медальоните, изработени от Мултиинженеринг, както и на четириногите любимци, можете да откриете в нашата галерия под материала.

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг, Animal Help Kozloduy, freepik.com

Тагове: благотворителност, гравиране, индустрия, лазерни технологии, машини с ЦПУ /CNC/, Мултиинженеринг, производство, рязане, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/