Бързо, лесно и икономично маркиране на вторични опаковки с новата серия мастилено струйни принтери ALE ONE18 от Бетелгиус

11.05.2021 г.4 мин.

Бетелгиус представя най-новата серия ONE18 в обширната гама мастиленоструйни принтери на френската компания ALE. Тя е подходяща за маркиране върху вторична опаковка (кутии, кашони, чували и др.), за по-големи надписи и баркод приложения. Наследник е на доказалата се през годините Nano серия. „Този тип маркиране е специфично и често производителите нямат подходящо оборудване за него, поради което получават незадоволителни резултати. Като част от инициативата ни „Ефективни заедно“, бихме могли да Ви предложим ново решение за Вашите нужди — ALE ONE18“, коментираха от Бетелгиус за читателите на Инженер.bg.

Функционални, бързи и лесни за използване 

ALE ONE18 са автономни принтери, наричани още „всичко в едно“. В един моноблок са събрани широк 7-инчов сензорен дисплей, контролер, мастилена система и печатаща глава. Принтерите позволяват печат с височина до 18 mm върху порести и непорести повърхности. „Отличават се със супер устойчив корпус от анодизиран алуминий и неръждаема стомана, подходящ за всякакви производства“, поясниха от Бетелгиус. 

„Бързи за инсталиране и пускане в действие, тези принтери са готови за работа в рамките на минути. Интуитивният многоезичен потребителски интерфейс е изключително лесен за операторите и създаването на съобщение никога не е било толкова лесно“, допълниха още българските експерти.

Повече възможности с Codex Dеsign 

„За сложни задачи и интеграция с бази данни е наличен софтуера Codex Design. Подходящ за задачи, изискващи много и различни надписи, с множество опции за печат, богат избор от шрифтове, графики и баркодове, Codex Design е мощен софтуерен инструмент, който ще Ви помогне да извлечете максимума от Вашия принтер“, обясниха от Бетелгиус.

Малък принтер с големи възможности 

Компактни като размери, принтерите ONE 18 са с големи възможности и покриват изискванията на разнообразни приложения. Имат памет за 200 надписа, които могат да бъдат отпечатани със скорост от 42 m/min с резолюция 180 dpi. Налични са два различни модела, всеки с по две модификации — One18 за печат странично на продукта и One18R за печат от всички страни или под ъгъл.

Директен мастиленоструен печат с безспорни предимства

Директният печат с интегриран в производствената линия принтер ALE ONE18 е привлекателна опция за компании, които искат да намалят разходите, да са по-гъвкави в производството си и да увеличат времето за работа, тъй като: 

  • Не е необходимо да се държат налични етикети или предварително напечатани кутии, което допринася за по-малко складови разходи;
  • Постига се по-голяма гъвкавост при необходимост от актуализация на информацията;
  • Разходите при директен печат са в пъти по-ниски, сравнено с използването на етикети;
  • Принтерът е без износващи се части и се отличава с минимална поддръжка;
  • Високата скорост на печат позволява интеграция и с най-бързите производствени линии. 

За повече информация от Бетелгиус очакват Вашите запитвания.

 

Източник на снимковия материал: Бетелгиус

Тагове: Бетелгиус, етикетен принтер, маркиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/