Как да изградите мотивиран и успешен екип? Разберете от предстоящия уебинар на Top Skills Recruitment на 24 февруари

22.02.2021 г.3 мин.

Как да мотивираме служителите си в 21-ви век? За да даде отговори на този и други въпроси, утвърдената HR агенция Top Skills Recruitment организира безплатен уебинар на тема „Преоткрийте мотивацията си и бъдете успешни с метода на Рийс“, който ще се проведе на 24 февруари 2021 г. от 18:30 ч. във фейсбук страницата на Top Skills Recruitmet. „Събитието е подходящо за специалисти от сферата на човешките ресурси в международни компании и собственици на малък или среден бизнес, тъй като е с практическа насоченост към служители, екипи, мотивиране и задържане на хора”, съобщиха за Инженер.bg от Top Skills Recruitment.

Водещи на уебинара ще бъдат г-жа Милица Иванова – асистент „Човешки ресурси“ в Top Skills Recruitment, и г-н Кирил Калев – сертифициран бизнес коуч.

„Не е изненада, че сред най-значимите фактори за успешно представяне в професионален и личен план е именно мотивацията. Сигурни сме, че знаете за т.нар. социални придобивки, които набират все повече популярност като допълнително средство за стимулиране на служителя с цел да се чувства по-удовлетворен и по-спокоен в работната среда. Концепцията за мотивиране на служители чрез различни методи, обхващащи и меки умения, цели тяхната дългосрочна визия в рамките на компанията и припознаване с ценностите и културата ѝ“, коментираха от Top Skills Recruitment.

За да вземете участие в безплатния уебинар, е необходимо единствено да попълните формата за регистрация.

 

Линк към онлайн събитието ще откриете ТУК.

Част от темите, които ще бъдат засегнати в рамките на онлайн събитието, включват:

  • Общ поглед върху промените в работната среда – какво наблюдаваме и какви са тенденциите;

  • Правилното използване на мотивацията – ще бъдат разгледани основните мотивационни профили на човешките ресурси чрез практически подходи за преоткриване на лична и професионална реализация по метода на Рийс.

За допълнителна информация можете да се свържете с екипа на Top Skills Recruitment на имейл: hr@topskills-bg.com или на тел.: 0896 719 324.

Източник на снимковия материал: Top Skills Recruitment, freepik.com

Тагове: HR, Top Skills Recruitment, кариера, уебинар