Ритбул: Пълна ежедневна UV-C защита срещу вируси и бактерии с кутията за дезинфекция Sterilization Box UV‑C на Ledvance

13.01.2021 г.3 мин.

Благодарение на своите дезинфекциращи свойства, UV-C лъчите са истински универсално средство за защита срещу разпространението на вируси и бактерии. Подобен тип лампи се използват и за дезинфекция на вода, въздух и повърхности. Докато при лампите трябва да се спазват определени условия за безопасност, кутията за стерилизация Sterilization Box UV-C на Ledvance предлага затворен тип дезинфекция, която е напълно сигурна при използването ѝ. „Независимо дали става дума за смартфони, очила, химикалки, ключове или маски, кутията Sterilization Box UV-C на Ledvance може за минути да стерилизира множество ежедневни предмети. Използва се изключително лесно. Просто поставяте предмета в кутията и я затваряте. Задавате времето за стерилизация – шест минути за гладки повърхности или девет минути за грапави повърхности – и изчакайте да изтече времето. Това е. Когато кутията се отвори, тя се изключва автоматично, за да защити потребителя“, съобщиха за Инженер.bg от доказаната търговска фирма Ритбул, която е официален партньор на Ledvance за България.

Какви са основните предимства на Sterilization Box UV-C на Ledvance?

  • Гарантирана стерилизация без химически вещества, осигурена от UV-C LED технология;
  • Два режима на дезинфекция – за гладки и за грапави повърхности;
  • Защита на кожата и очите благодарение на система, която автоматично изключва излъчването, когато кутията е отворена;
  • Преносимо изпълнение, снабдено с мощна акумулаторна батерия, която се зарежда с USB кабел;
  • Времето на зареждане на батерията е 60 min, като с едно зареждане могат да се извършат 25 цикъла на дезинфекция по 6 min или 16 по 9 min;
  • Здрав, нехлъзгав и миещ се корпус.

„Акумулаторната батерия на кутията осигурява 1000 часа работа, изчислено за 3 пъти по 9 минути на ден. Sterilization Box UV‑C вече е наличен в складовете на Ритбул, а опаковката съдържа micro USB кабел, стерилизатор и ръководство за употреба“, добавиха още от Ритбул.

Вижте повече за Sterilization Box UV-C на Ledvance в следващото видео.

Източник на снимковия материал: Ритбул, Ledvance

Тагове: Ledvance, UV-C осветители, дезинфекция, здравеопазване, Ритбул

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/