Петосен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот спомага за качествена обработка на разпределителни блокове

11.02.2019 г.3 мин.

In Romanian   In Serbian


Доказаният българския производител на металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ) РАИС представя на вниманието на своите клиенти усъвършенствания 5-осен вертикален обработващ център RAIS VMC 350 с робот. „Моделът представлява окомплектована универсална станция за зареждане на детайли. Той е предназначен за обработка на разпределителни блокове с максимално тегло на детайла до 4 kg“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 


РАИС е единственият производител в страната на вертикални обработващи центри с размери от 300 до 800 mm. Освен на българския пазар фирмата е с утвърдени позиции и на международните пазари, като голяма част от продукцията й се изнася за страни от Европа, Азия и Африка. 

 

Към настоящия момент производствената гама на РАИС обхваща 5 модела стругови машини с ЦПУ, от които най-високо оборудваната машина е със седем оси; 8 различни модела фрезови машини с ЦПУ, от които най-високо оборудваните машини са петосни обработващи центри; роботизирани производствени комплекси за обслужване както за машини собствено производство, така и оборудвани с роботи FANUC.


 

Нагледно с работата на обновения 5-осен вертикален обработващ център VMC 350 с робот бихте могли да се запознаете от видеото по-долу!

 

Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: РАИС

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИС ООД
http://www.rais-bg.com