Бетелгиус: Термотрансферните принтери LINX за гъвкави опаковки - голям избор от решения и ниска себестойност

15.09.2020 г.3 мин.

Фирма Бетелгиус, водещ доставчик на маркиращо оборудване на българския пазар, обяви пазарния дебют на нова серия термотрансферни принтери за печат върху гъвкави опаковки. Принтерите са разработени с оглед постигането на по-ниски общи разходи и по-висока ефективност на производствената линия. Компанията е сред пионерите в България в тази област и има дългогодишен опит в инсталирането и системната интеграция на термотрансферни принтери.

„Принтерите LINX от серия TT са особено подходящи за печат на партидни номера, срок на годност, баркодове, състав, лога и друга продуктова информация върху гъвкави опаковки в голям брой индустриални приложения“, съобщиха от Бетелгиус за Инженер.bg.

С усъвършенствано моторно задвижване, осигуряващо работа без сгъстен въздух, принтерите от серията TT намаляват инсталационните и експлоатационни разходи и гарантират постоянно високо качество на печат. „Олекотена и лесна за използване касета с един бутон позволява бърза и безпроблемна смяна на термолентата за увеличена ефективност и продуктивност на линията. С принтерите се работи удобно посредством адаптивния, интуитивен интерфейс“, поясниха от Бетелгиус.

Новите ТТ принтери печатат със скорост до 1000 mm/s при ширина до 107 mm и термолента с дължина до 1200 m. „Тази нова серия ще посрещне нарастващите нужди на клиентите от качествено кодиране при по-ниски разходи, като същевременно увеличи продуктивността чрез минимизиране на времето, прекарано в смяна на ленти, както и чрез увеличаване на броя отпечатъци в минута в сравнение с други TT принтери“, допълниха от утвърдената българска компания.

Технологията на термотрансферния печат е доказала своята надеждност, ефективност и икономичност в областта на първичното кодиране на продукти. Тя не замърсява и позволява голяма гъвкавост на печата. „Освен традиционните кодове за дата на производство, смяна и "годно до" можете да отпечатвате редица символи, графики, текст и коректни баркодове, без да се съобразявате с посоката на движение на материала. Сред основните предимства на термотрансферния печат са изключително ниската себестойност на отпечатъка, както и минималните разходи за поддръжка“, обясниха от Бетелгиус.

Източник на синмковия материал: Бетелгиус ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/