Ю Ес Пи презентира решения за дренаж и защита на дървета по време на Архитектурно-строителната седмица

20.02.2020 г.2 мин.


Новото, 20-то издание на Архитектурно-строителната седмица предстои съвсем скоро, а специализираният форум отново ще се превърне в арена за изява както на доказани компании, така и на нови дружества със свежи бизнес идеи и съвременни решения. Именно такава е и младата българска фирма Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products, която ви кани на презентация, организирана с подкрепата на Интер Експо Център и HTI България, посветена на природосъобразните отводнителни решения на производителите Metal project Polska и Enregis.

 

„Събитието ще се състои на 26 февруари в Конферентна зала 1 на Интер Експо Център от 11.00 ч. в рамките на Архитектурно-строителната седмица 2020“, съобщиха за Инженер.bg от Ю Ес Пи България.


Иновативните технологии, които ще представят лекторите на компаниите-организатори са:

- Монолитни улеи и капаци за достъп от алуминий за повърхностно отводняване на терен, тераси и паркови пространства на Metal project Polska;

- Оборудване за защита корените на дърветата: напояване, аерация и защита от трафик натоварване в дренажни системи на Enregis.


Можете да получите безплатен достъп до събитието, като попълните онлайн формата за регистрация, която е отворена до 23.59 ч. на 24 февруари, или да предоставите попълнена на ръка покана на входа на Интер Експо Център.Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products е нова българска компания, насочена към търсенето на прогресивни, природосъобразни и оптимални отводнителни решения за градска среда и сградно строителство. Съвсем скоро предстои адаптация и активация на новия ѝ фирмен сайт: www.usp-bg.eu.


Източник на снимковия материал: Ю Ес Пи България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ю Ес Пи България ЕООД
www.usp-bg.eu