Електра Помп: Помпи за напояване с дебити до 10000 куб.м/час можете да откриете в продуктовата гама на Saer

30.12.2020 г.3 мин.

Напояването в селското стопанство е дейност, изискваща високо ниво на надеждност и дългогодишен опит. Един от доказаните експерти в тази дейност у нас е фирма Електра Помп, специализирана в предлагането на помпено оборудване и официален партньор в България на италианския производител Saer. Повече за най-новите реализирани проекти с помпи Saer за напояване разказаха за Инженер.bg от българското дружество.

„Потопяема полуосева помпа SP 151C/7 на Saer ще бъде инсталирана в плантация за банани в Еквадор. Тя ще напоява 72 хектара с помощта на пръскачки”, съобщиха от Електра Помп.

Намаляване на разхода на енергия и увеличаване на производителността – това са целите на серията помпи на Saer, посветена на селското стопанство. Производителят разполага с широко портфолио потопяеми помпи от 4" до 14" за дебит над 700 m3/h и напори до 90 bar. „Основана през 1951 г., днес Saer оперира в четири модерни производствени цеха, разположени в Северна Италия с обща площ от над 120 000 m2, като единият от тях е предназначен специално за производство на потопяеми двигатели“, поясниха от Електра Помп.

„Помпа NCBK 800-670 съвсем скоро ще заработи в Южна Америка, където също ще бъде инсталирана за напояване”, допълниха от българската компания. Повече за помпата гигант можете да видите във вълнуващото видео долу, в което е показана реализацията на уникален проект. А помпи с дебит до 10 000 m3/h вече се предлагат като част от портфолиото на компанията.

„Благодарение на 70-годишната си история и познанията си в сектора, Saer разработва проекти по поръчка, които след това стават част от каталога на италианската фирма”, коментираха от Електра Помп.

Освен че е представител и вносител на доказани европейски производители, Електра Помп предлага пълен инженеринг и консултации при проекти за добив на вода и поддръжка на машини и съоръжения. Доказаното дружество оперира както в отрасли от леката, така и от тежката промишленост.

Източник на снимковия материал: Saer, pixabay.com

Тагове: Saer, аграрна промишленост, ВиК, Електра Помп, помпено оборудване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електра Помп ООД
http://electrapomp.com/bulgarian/