Аквастарт: С покритие от стъкло или плочки, SANIWALL Pro UP с мацераторна помпа незабелижимо отвежда отпадъчните води

14.05.2022 г.3 мин.

Функционални и практични, компактните канализационни помпи на SFA са отново тук, за да предложат стенни конструкции за вграждане на тоалетна и казанче, които незабележимо да отведат отпадъчните води от Вашата баня. „Моделът SANIWALL Pro UP е наличен във версии със стъклено покритие или с плочки, така че да се впише в интериора на всяка баня, давайки възможност да се изпомпят водите както от тоалетната, така и от мивката и бидето“, информираха за Инженер.bg от утвърденото българско дружество Аквастарт, което е партньор на SFA за пазара у нас.

SANIWALL Pro UP разполага с вградена рамкова система, предназначена за монтаж на всички видове окачени тоалетни, като е оборудвана с двойно промиване и вградена мацераторна помпа. В допълнение към отвеждането на отпадъчните води от тоалетна, компактната помпена система разполага и с два странични отвора, позволяващи оттичане на мивка, душ и биде към мацератора. Новата версия на продукта е с технология за промиване на Grohe.

Помпата може да изпомпва води до 5 m вертикално или 100 m хоризонтално.

SANIWALL Pro UP in glass casing е с елегантно стъклено покритие и хромиран панел на бутона за промивка, докато SANIWALL Pro UP tiled дава възможност за облицоване с плочки, така че да остане напълно незабележим в интериора на помещението.

„Устройството предоставя лесен достъп както до резервоара, така и до електрическите връзки за поддръжка и обслужване. Версията с плочки се предлага с магнитни езичета за създаване на подвижен люк, така че секцията зад тоалетната да може да се облицова, но все пак да се осигури достъп“, поясниха от Аквастарт.

Регулируеми крачета позволяват променлива височина на тоалетната чиния, а монтажните отвори са на ширина 180-230 mm. Изпускателните тръбопроводи са с диаметър 22, 28 или 32 mm, а входящите – 40 mm. Размерите на конструкцията са: 500x220x1130 mm.

Благодарение на безшумния мотор, чиято мощност е 400 W, шумът при работа е само 47 dB(A).

Saniwall Pro Up се предлага като стандарт с 2 години гаранция.

Източник на снимковия материал: Аквастарт, SFA, freepik.com

Тагове: Аквастарт, ВиК, помпено оборудване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Аквастарт ООД
www.aquastart.bg