Amiantit Pipe Systems предлага огромно разнообразие от тръби, фитинги и аксесоари за гражданско и индустриално строителство

11.08.2020 г.4 мин.

 

Amiantit Pipe Systems (APS), турска компания, специализирана в доставката на тръбопроводи за различни граждански и индустриални приложения, присъства на българския пазар от 2016 г., като не спира да обогатява своето портфолио. Фирмата предлага тръби от стъклопласт, полимербетон, сферографитен чугун, както и огромно разнообразие от фитинги, аксесоари, резервоари и др. Повече за дейността на APS Инженер.bg коментира с г-н Емил Димитров, регионален мениджър за България на APS.

Amiantit Pipe Systems в България

Amiantit Pipe Systems е собственост на турския производител на стъклопластови тръби Subor, като още през 2002 г. стартира дейност в Румъния, където се утвърждава като основен доставчик на тръби, фитинги, резервоари и аксесоари както за питейни и отпадъчни води, така и за индустриални приложения.

През 2016 г. дружеството стъпва на българския пазар.

„Мисията на APS е чрез комбиниране на международен опит с широк обхват от висококачествени продукти и услуги да осигурява оптимални решения за клиентите. Фирмата непрекъснато инвестира в обогатяване на продуктовата си гама, повишаване качеството на материалите и услугите, както и в разширяване обхвата на приложенията“, коментира г-н Димитров.

Стъклопластови тръби Subor

Продукцията на Subor е фокусиранa върху GRP (стъклопластови) тръби, които се произвеждат по метода на непрекъснато навитата нишка, като се предлагат в широка гама от класове на коравина – стандартно от SN2500 до SN10000 и налягане PN1 до PN32. Диаметрите са от DN250 до DN4000, а дължините могат да достигнат до 18 m. „Освен тръби, предлагаме всички видове фитинги – колена, тройници, преходи, специални муфи за шахти и др. По този начин можем да задоволим всички изисквания на клиента в конкретен проект“, уточни г-н Димитров.

Част от предлаганите материали (фитинги, резервоари, аксесоари и специални продукти) се произвеждат във фабриката на Subor, разположена в окръг Илфов, Румъния.

Отскоро брандът предлага и тръби за микротунелиране, като коравината им може да достигне до 1 000 000 N/m2.

Бетонови некръгли тръбопроводи

APS е представител и на производител на некръгли профили, които са изключително подходящи за рехабилитация на стари бетонови и тухлени канали, но могат да се прилагат и при изграждане на нови съоръжения.

Тръби от сферографитен чугун Samsun Makina Sanayi

Част от гамата на компанията са тръбите от сферографитен чугун на турската фирма Samsun Makina Sanayi. Производителят разполага с два модерни завода – единият в гр.Самсун, а другият в гр.Адана – Турция.

Стъклокерамични тръби Sweillem

„Отскоро APS получи правата да предлага на българския пазар наложилите се в Румъния стъклокерамични тръби Sweillem. Продуктовата им гама включва тръби, фасонни части и аксесоари с диаметри от DN150 до DN1000 съгласно система за свързване “C” и “F”. Продуктите се предлагат с CE маркировка“, посочи още регионалният мениджър на Amiantit Pipe Systems.

Източник на снимковия материал: личен архив Емил Димитров, APS България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ей Пи Ес България / APS България
https://www.aps-bulgaria.bg