Хидро-Хикс-България: Hydro-Safe осигурява стабилност на хлорния диоксид, с която променя пазара на водообработка

13.05.2021 г.4 мин.

„Hydro-X Group има удоволствието да предложи един от най-модерните генератори на хлорен диоксид на пазара. Hydro-Safe се отличава с ефективност на преобразуване над 98.8%, като има уникалната способност да стабилизира произведения хлорен диоксид за период до 12 седмици. С това Hydro-Safe променя „играта“ на пазара на оборудване за хлорен диоксид”, коментираха за Инженер.bg от доказаното търговско, инженерингово и производствено дружество Хидро-Хикс-България.

Функционирането на Hydro-Safe е базирано на цифрови технологии за измерване, с които се постига прецизна и равномерна дозировка и се избягват върховете и падовете в нивата на хлорния диоксид, които са характерни за остарелите пропорционални технологии. По този начин се осигурява спокойствие и за операторите, и за потребителите, че прекомерно ниските или високите концентрации са предотвратени.

„Решението на Hydro-X има способността непрекъснато да следи нивото на производство и да осъществява контрол във всяка верига на дозиране, като използва всички налични онлайн данни чрез системата ERMES. Тя разграничава Hydro-Safe от останалите генератори на хлорен диоксид на пазара“, посочиха още от българската компания.

Интелигентният „ум“ на устройството не само дозира хлорния диоксид, към която и да е водна система, но също така произвежда нужното количество от него, когато е необходимо въз основа на търсенето.

„Стабилността на хлорния диоксид е гарантирана на 98.8%, което прави продуктът изключително подходящ за приложения като обществени сгради, медицински центрове, домове за грижи и други обекти, в които спазването на изискуемите норми за качество и дезинфекция на водата са от решаващо значение“, допълниха от Хидро Хикс България.

Допълнителните функции за безопасност, поддържани от Hydro-Safe, включват:

  • Пълноцветно кодиране на прекурсорните линии, резервоари и помпи, с което се избягва рискът от смесване на химикалите;
  • ERMES телеметрия в реално време и портал за клиенти;
  • Технология за цифрово дозиране;
  • Мониторинг на хлорния диоксид;
  • Мониторинг на хлорида;
  • Аларма за хлорен диоксид.

Hydro-Safe предлага изключителна гъвкавост в редица приложения и индустрии, като има възможността да обработва системи с воден дебит между 1 и 160m3/h.

„Прилагането на високоефективен окисляващ биоцид, какъвто е хлорният диоксид, със съвременната безопасна и устойчива технология на Hydro-Safe ще помогне да се сведе до минимум рискът от Легионела и други патогенни микроорганизми в най-предизвикателните водни системи”, коментираха още от Хидро-Хикс България.

Източник на снимковия материал: Hydro-X Group, freepik.com, Хидро-Хикс-България

Тагове: ВиК, водообработка, дезинфекция, Хидро-Хикс-България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Хидро-Хикс-България ООД
http://www.hydro-x-bg.com/