Отводнителни улеи HygienicPRO от USP България: създадени специално за кухни и хранително-вкусови предприятия

20.11.2020 г.3 мин.

Oтводнителни улеи, специално предназначени за кухни и производствени зони, включи в продуктовото си портфолио фирма USP България. Високотехнологичната серия HygienicPRO е с хигиенен дизайн, който не позволява да се задържат и развиват бактерии и микроорганизми. Какво още научи Инженер.bg за специализираните продукти, можете да видите в днешния материал.

Улеите HygienicPRO са линия отводнителни решения на Blücher, бранд на производствената група Watts. Те са изработени от неръждаема стомана (AISI 304 или AISI 316) и нямат заваръчни шевове и ръбове, а решетките са без рамки и ръбове. По този начин се предотвратява задържането и размножаването на микроорганизми, характерни за определени индустриални сектори.

Тези индустриални улеи и сифони се вграждат в подова настилка от бетон, плочки и винил. Конструкцията може да е модулна, позволяваща свързване и наставяне на стандартни елементи, или пък изработени по поръчка според нуждите на конкретния проект. Сред другите им предимства са и:

  • Наличие на подвижен и удобен за ревизиране воден затвор;
  • Устойчивост на широк спектър от химикали, използвани при почистване;
  • Не се влияят от високотемпературно почистване и дезинфекция с пара;
  • Гладки повърхности, които спомагат за ефективното протичане и се почистват лесно.

HygienicPRO са изключително подходящи за приложения като:

  • Ресторанти;
  • Индустриални кухни;
  • Хранително-вкусови предприятия;
  • Кораби;
  • Различни производства, в които има риск от натрупване и развитие на бактерии.

„Ефективната дренажна система поддържа нужния капацитет за отток, самопочиства се, спестява време за престой, необходимо за почистване, и има дълъг живот, като същевременно заема по-малко място и време за монтаж. От друга страна, хигиената и ефективните процеси на почистване са от съществено значение за поддържане на високо ниво на безопасност на храните. Именно в този контекст е разработена серията HygienicPRO“, коментираха от USP България.

Българското дружество е специализирано в доставки и услуги, свързани с устойчиви и екологични отводнителни решения за сградни инсталации, ландшафт и инфраструктурни обекти, като залага на продукти и решения на доказани европейски производители.

Източник на снимковия материал: USP България (Ю Eс Пи България), Blücher

Тагове: Watts, ВиК, отводняване, хранително-вкусова промишленост, Ю Ес Пи България / USP

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ю Ес Пи България ЕООД
https://usp-bg.eu/